Mieszanka do wypieku ciasta biszkoptowo-tłuszczowego o owocowym smaku i zapachu. Owocowy smak ciasta podkreslają wyczuwalne i widoczne w strukturze kosteczki owocowe.
Katalog Produktów i Usług
Lista produktów
-
-
Ubijaczki planetarne
WięcejNieodzownym elementem każdej cukierni są ubijaczki planetarne. Proponujemy Państwu urządzenia o różnych pojemnościach, które zostały zaprojektowane w taki sposób aby zapewnić maksymalną wydajność i długotrwałe użytkowanie przy minimalnym wkładzie w ich utrzymanie. Ubijaczki dzięki swojej niezawodności, trwałości i solidności wykonania sprawdzają się w małych i dużych cukierniach. Płynna regulacja obrotów, którą zapewnia falownik, pozwala na wyrabianie różnorodnych mas, kremów i ciast. Prostota ich obsługi oraz elastyczność pracy sprawia, że cieszą się dużym zainteresowaniem oraz zadowoleniem wśród użytkowników.
Model
UC 20 UC 40 UC 60 UC 60 H UC 80 UC 80 H UC 100 H Pojemność l 20 40 60 60 80 80 100 Napięcie V 400 400 400 400 400 400 400 Moc kW 0,75 2,2 3 3 3 3 4 Szerokość mm 570 720 715 661 715 661 661 Długość mm 780 925 1015 1015 1015 1015 1015 Wysokość mm 1165 1365 1415 1670 1415 1670 1840 Waga kg 180 230 260 285 270 295 315 -
Katalog reklam - Mistrz Branży maj 2017
WięcejIndeks reklam
AKO Lody naturalne, bez emulgatorów
BakerLink Idealne urządzenia do produkcji zakwasów pszennych, żytnich i razowych
BioStar Nowoczesne fermentatory BIO-FM
Csm Polska Promocja BBQ. Wiaderko Tiger Paste Salt & paper za 1z3.
Csm Polska Poszukujemy: Regionalny Przedstawiciel Handlowy - Technolog
Geth Kompaktowe urządzenia JAC do prowadzenia naturalnego kwasu pszennego
Ibis Ubijaczki planetarne, model UC60 16 tys. zł netto
Komplet Polska Krem Volu - puszysty i delikatny w smaku
Lesaffre Polska Lesaffre Prestige Group III edycja - zapraszamy do udziału
Magorex Profesjonalne blachy wypiekowe
Magorex Stojaki do tortów
Master Martini Polska Masy cukrowe Pasta di Zucchero (IRIS) - aksamitna i gładka struktura
Modecor Innowacja dzień po dniu
Plus Stwórz promocja na produkty Prospony i Zborowski
Sempre Pomagamy tworzyć - w lodziarni, w cukierni
TwojEkspertOdMarketingu.pl Kod rabatowy na książkę
Uniferm Polska FermFresh Dinkelsauer, gotowy do użycia z elastycznym dozowaniem
Waflex Linia wafli “KOLORLove”
Zeelandia Nowość - ciasto Owocowy Ogród
WYDARZENIA BRANŻOWE
Targi BAKEPOL 9 - 12 września 2017, Lublin
Cake Festival Poland 14-15 października 2017, Katowice
Lesaffre Prestige Group
PONADTO
Brioszki w nowej odsłonie
Chytry dwa razy traci
Fermentatory - wytwarzacze kwasów piekarskich
Levain - bioaktywny zakwas pszenny
Muzyka w służbie sprzedaży
Flash NewsDo zobaczenia na platformie ISSUU (okienko poniżej) lub do ściągnięcia (tylko aktualny) w formie PDF>>
-
„Słodkie sekrety, czyli bezglutenowe, roślinne historie pisane lukrem”
WięcejSłodkie sekrety to druga po bestsellerowej "Bez glutenu, bez wyrzeczeń" książka Weroniki Madejskiej, autorki bloga natchniona.pl. Tym razem na warsztat weszły bezglutenowe słodkości, wymyślone, stworzone i przetestowane przez Autorkę, która od 12. roku życia stosuje dietę bezglutenową.
Początki, jak pisze Weronika Madejska, nie były łatwe. Ale od czasu, kiedy sama postanowiła poznać tajniki kuchni bezglutenowej, wszystkie potrawy nabrały smaku jak z babcinej kuchni lub wykwintnej restauracji, w zależności od potrzeby. Słodkie sekrety są odpowiedzią na zapotrzebowanie rynku. Dzięki bezpośrednim rozmowom z czytelnikami bloga i z uczestnikami warsztatów Autorka dowiedziała się, jak z wieloma nietolerancjami pokarmowymi borykają sie ludzie, a pytania o bezglutenowe łakocie powtarzały sie ze zdwojoną częstotliwością. Nie kryje, że miała chwile zwątpienia, nie zawsze wszystko się udawało, ale z uporem i dzięki ciągłej praktyce tworzyła najlepsze z możliwych proporcji, eksploatowała piekarnik ponad miarę, doprowadzając do granic wytrzymałości kolejne sprzęty.
Tym sposobem powstała książka piękna w całej swojej okazałości. Piękna w formie, "pyszna w smaku" i co najważniejsze bardzo praktyczna. Stworzona dla wszystkich kochających słodkości, nie pomijając najmłodszych :)
Weronika Madejska nie jest weganką, ale w swojej najnowszej książce zrezygnowała zupełnie z produktów zwierzęcych, by udowodnić, ze dieta oparta na składnikach roślinnych może przekroczyć próg absolutnie każdego domu. Udowadnia, ze zdrowy sposób odżywiania nie zabrania sięgania po słodkie kremy, ciągnące się czekoladowe ciasteczka czy pulchne, wyrośnięte ciasta stawiane w niedzielę na stole nakrytym białym obrusem.[img]12988[/img]
"Słodkie sekrety" są podzielone na pory roku, a każda z nich na podrozdziały: na co dzień, dla malucha, na szybko, na wyjątkowe okazje, dzięki czemu możliwe jest szybkie wyszukanie inspiracji na dany moment. Na kolejnych stronach można odnaleźć przepisy bez glutenu, nabiału, jajek, żelatyny, a także cukru. Pierwszy rozdział natomiast pozwala opanować podstawy, a dzięki zawartym w nim wskazówkom dotyczącym zamienników możliwe jest dostosowanie receptury do swoich indywidualnych potrzeb.
"Słodkie sekrety" to przewodnik wyjątkowy, który ułatwi poruszanie się w "zredukowanym" kulinarnym świecie
i rozwieje niekończące się z racji tych ograniczeń wątpliwości. Gorąco polecamy, nie tylko dla bezglutenowców, ale dla wszystkich kochających zdrowe słodkości!Weronika Madejska - dwudziestoletnia, niezwykle utalentowana adeptka sztuki kulinarnej. Autorka poczytnego, nagradzanego bloga Natchniona.pl i bestselleru Bez glutenu, bez wyrzeczeń. Jej pierwsze przepisy są efektem osobistych zmagań z nietolerancją glutenu, ale Weronika odpowiada też na potrzeby swoich czytelników i coraz częściej proponuje wyłącznie roślinne potrawy bez alergenów. Autorka prowadzi też warsztaty i stara się tworzyć przestrzeń dla wszystkich, którzy chcą nie tylko zdobyć nowe umiejętności, ale też porozmawiać i wymienić się doświadczeniami. Marzy o własnej, zupełnie bezglutenowej, niepowtarzalnej restauracji z wysokim sufitem, ciepłą szarlotką i najlepszą kawą.
-
3 PraKłosy - mieszanka do wypieku pieczywa mieszanego
WięcejZawiera pszenicę samopszę, pszenicę orkisz oraz nasiona chia (Salvia hispanica).
KOMPLET 3 PraKłosy – oryginalny chleb o pradawnej sile!
KOMPLET 3 PraKłosy to skoncentrowana mieszkanka przeznaczona do wypieku pieczywa mieszanego.
Tworzą ją orkisz i samopsza – dwa pradawne zboża – oraz nasiona chia (Salvia hispanica).
To unikalne połączenie pozwoliło uzyskać pyszne pieczywo, o pełnym aromacie i dużej porowatości, będące pełnowartościowym przysmakiem. -
Promocja BBQ
WięcejZa jednorazowy zakup 8 opakowań Mais Mix (120 kg) lub 5 opakowań Pane Luciane (125 kg) - 1 wiaderko Tiger Paste Salt & Paper za 1 zł!
Zastosowanie do wielu rodzajów chleba i pieczywa drobnego. Łatwe zastosowanie. Pikantny smak. Pieczywo nabiera tygrysiego wzoru. Pasta nadaje się również doskonale do wzbogacaniua pieczywa grillowego.
Czas trwania promocji 19.04 - 31.05.2017
Produkty promowane
Prezentacja produktów