Croissant Mleczny to odmiana bardzo popularnych, klasycznych croissantów. Zachowując tradycyjny wygląd, cechuje się wyrazistym mlecznym smakiem oraz bardzo dobrym, wyraźnym listkowaniem. Jest to produkt, który nie wymaga dodawania jajek oraz doskonale nadający się do mrożenia.
Katalog Produktów i Usług
Lista produktów
-
-
Dar Natury - mieszanka pieczywa pszenno-żytniego
WięcejChleb Dar Natury to kolejna propozycja firmy ULDO Polska z grupy prozdrowotnych produktów „Pieczywo dla zdrowia”. Jest to delikatne, ziarniste pieczywo pszenno – żytnie, będące naturalnym źródłem witaminy B1, fosforu, kwasu foliowego i błonnika. Dzięki dużej wilgotności produkt ten utrzymuje świeżość przez długi czas.
-
Zestaw krajalnica MHS + klipsiarka Hartmann EC101HS
WięcejZestaw o wydajności 1200-1500 szt. chleba/h, uwzględniający specyfikę polskich piekarni i wyrobów. Pokrojone pieczywo wkładane jest do worka przez obsługę przy pomocy stołu rozdmuchowego i zabierane automatycznie przez transporter do odessania nadmiaru powietrza i zamknięcia klipsem typu „clipband” z nadrukowaną datą.
-
Dzielarka do ciasta PARTA U DIREKT 2002 WP Haton
WięcejDzielarka do ciasta PARTA U DIREKT to nowa generacja urządzeń stworzona na podstawie wieloletnich doświadczeń firmy W&P HATON. Uniwersalna dzielarka do wszystkich rodzajów ciasta, takich jak: pszenne, pszenne-mieszane, żytnie, twarde (jak do pizzy) i miękkie (bagietkowe).
Wyjątkowo precyzyjna, uniwersalna maszyna o sprawdzonej długiej żywotności, która znajdzie zastosowanie w przypadku niemal wszystkich rodzajów ciast i w większości piekarni.
Najważniejsze cechy urządzenia:
- System wymiennego transportera pozwalający na nalewanie bezpośrednio do foremki
- Delikatne dzielenie
- Wysoka dokładność gramatury
- Duży zakres wagowy: 110-1000 g
- Solidna konstrukcja systemu napędowego i mechanizmu dzielącego
- Duży zakres gramatury
- Uchylny lej w celu łatwego czyszczenia
- Łatwy dostęp do wszystkich części podczas czyszczenia i konserwacji
- Przyjazna w obsłudze
-
POLKORN – pieczywo owsiano-sojowe
WięcejBogata mieszanka do wypieku bułeczek i paluchów owsiano-sojowych. Zawiera dużą ilość grysu sojowego, płatków owsianych, siemienia lnianego i sezamu. Smakowite połączenie słodów (pszenny i jęczmienny) z dobrymi gatunkami mąki jęczmiennej i graham to rewelacyjna propozycja śniadaniowa.
-
MONTANA 100% koncentrat ciasta cytrusowego
WięcejZawiera sproszkowany miąższ pomarańczy wraz z naturalnymi olejkami eterycznymi i aromatami z cytryny. Tworzy pełny bukiet smakowych owocowych wrażeń. Może być stosowany do wypiekania szerokiego asortymentu cukierniczego. Idealnie sprawdza się w przygotowaniu blatów, mufinek, rantów tortowych itp.
Produkty promowane
Prezentacja produktów