25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Złoto cukierników - karmel przybierze zachwycające kształty! To będzie fantastyczne święto cukierniczej twórczości! Przez dwa dni, 26 i 27 września, podczas konkursu Art of Taste cukiernicy wykonywać będą rzeźby z karmelu oraz zaprezentują przepiękne i pyszne torty.
Cóż to były za emocje! Niedzielne spotkanie piłkarskie Polska – Irlandia Płn. zakończyło się wynikiem 1:0. Ofensywna gra polskiej reprezentacji zainspirowała mistrzynię cukiernictwa Izabelę Berendt do stworzenia pralin na miarę naszych piłkarskich mistrzów :)
Gelato to coś więcej, niż lody! To wiekowa tradycja i niepowtarzalny włoski smak. By to podkreślić, SIGEP zadecydował o wprowadzeniu międzynarodowej sieciowej akcji „Po prostu – GELATO”.
Amerykański piekarz Mark Sinclair po raz pierwszy przyjechał do Europy rok temu, by poprowadzić szkolenie z wypieku chleba dla pasjonatów i rzemieślników piekarstwa. W maju po raz pierwszy gościł w Polsce – na zaproszenie Biopiekarza Bogdana Smolorza.
Wykreślanie i dokonywanie sprostowań w rejestrze CEIDG bez wszczynania postępowania administracyjnego czy negatywne konsekwencje dla przedsiębiorców, którzy nie aktualizują wpisów – to tylko niektóre ze zmian, jakie wprowadziła nowelizacja ustawy o swobodzie działalności gospodarczej.