Kae-Sa-Luk - znaczy carving 0
W kuchni azjatyckich krajów wygląd potraw odgrywa bardzo dużą rolę. Nie inaczej jest w Tajlandii, stolicy carvingu – sztuki rzeźbienia w warzywach i owocach, która zagościła również w Europie.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
W kuchni azjatyckich krajów wygląd potraw odgrywa bardzo dużą rolę. Nie inaczej jest w Tajlandii, stolicy carvingu – sztuki rzeźbienia w warzywach i owocach, która zagościła również w Europie.
więcejWedel postanowił hucznie świętować tegoroczny Międzynarodowy Dzień Czekolady. 4 września na Placu Defilad w Warszawie marka zaprezentowała czekoladową rzeźbę Pałacu Kultury autorstwa maestro czekolady Janusza Profusa.
więcejPierwsza dzielarka Parta U powstała 27 lat temu w holenderskiej fabryce WP Haton. Dziś dzieli i rządzi w piekarniach na całym świecie.
więcejPozyskanie klientów jest... łatwe, proste i przyjemne. Jeśli jesteś zaskoczony tym stwierdzeniem, a na co dzień zmagasz się ze zwiększeniem sprzedaży swoich produktów, nadszedł odpowiedni moment, aby coś zmienić. Najwyższy czas, aby wyłowić klientów w sieci i poszerzyć rynek odbiorców, a także zwiększyć sprzedaż.
więcejChleb o bardzo niskiej zawartości glutenu przeznaczony jest dla osób, pragnących ograniczyć w swojej diecie ilości glutenu, jak i dla osób poszukujących nowych smaków.Mix oparty jest na bazie skrobi pszennej z dodatkiem słonecznika, lnu, soi, a także mleka odtłuszczonego w proszku. autor: AKO S.A.
więcejJak rozplanować piekarnię od środka, żeby wszystko było na swoim miejscu, zgodnie z przepisami i jeszcze dobrze wyglądało? Co powinien wiedzieć inwestor o podstawowych zasadach projektowania piekarni?
więcejTegoroczna POLAGRA TECH obfitować będzie w ciekawie zorganizowane wydarzenia, których tematyka dostosowana została przede wszystkim do potrzeb biznesowych branży piekarskiej i cukierniczej. A wszystko rozpocznie się już 28 września – Dniem Piekarza i Cukiernika.
więcej