![Cyfryzacja jakości zboża, mąki i pieczywa](/public/artykuly-sponsorowane/36/442/36_442_1114_136x94.jpg)
Cyfryzacja jakości zboża, mąki i pieczywa 0
28 czerwca br. w Bydgoszczy odbędzie się XII Konferencja Naukowo-Techniczną i III Międzynarodowa pt. Cyfryzacja jakości zboża, mąki i pieczywa. Wstęp wolny.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
28 czerwca br. w Bydgoszczy odbędzie się XII Konferencja Naukowo-Techniczną i III Międzynarodowa pt. Cyfryzacja jakości zboża, mąki i pieczywa. Wstęp wolny.
więcejTrzeba i warto ograniczać nadmiar odpadów opakowaniowych. Po pierwsze, produkując dużą ilość opakowań zanieczyszczamy środowisko, po drugie, podnosimy koszty jego oczyszczania... Koszty, które ktoś musi ponieść zgodnie z prawem.
więcejHurtownia Merkur zaprasza swoich klientów na Dni Otwarte w lubelskim oddziale Merkur 09. Kilkunastu wystawców zaprezentuje nowości branżowe, a prezentacje i wykłady dopełnią program spotkania.
więcejNajcenniejszym podmiotem największych gospodarek świata jest konsument... Ten temat podejmą przedstawiciele różnych instytucji i organizacji, w tym organizacji zrzeszających przedsiębiorców, ale również osób włączonych w procesy legislacyjne na poziomie krajowym i europejskim.
więcejCzasem gdzieś pomiędzy domem a pracą gubi się ... kobiecość. Zaczyna brakować spójności i współpracy pomiędzy umysłem i ciałem. Pojawia się zmęczenie i zniechęcenie. Co zrobić i jak wykorzystać tą siłę, która drzemie w każdej z nas? Jak się sobą świadomie zaopiekować?
więcejCo jak co, ale szkolenia z Danielem Waliszewskim z firmy Eco Trade nie są nudne. Lubi to, co robi, lubi się dzielić swoją pasją, a kiedy zaprosi do swojej pracowni innych pasjonatów, to takie szkolenie przypomina dobrą zabawę. I tak właśnie było 19-20 czerwca w Gliwicach przy ul. Okrężnej 8.
więcejIm bardziej poznaje się naturę i możliwości czekolady, tym większą budzi ona fascynację. Z natury bywa kapryśna, ale w rękach doświadczonego technologa może przybierać niespotykane formy, nie wspominając oczywiście o smaku. Tym razem odkrywamy naturę czekolady pozwalającej nam tworzyć różnorodny świat figurek.
więcej