...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja MW, materiał promocyjny

Włoskie smaki z firmą Pfahnl!

Promocja trwa od 01.07.2013-31.08.2013. Obejmuje produkty: Prebak koncentrat na pizzę 2%, Sos cygański.

Receptura na pizzę ziołową:

10 kg mąki pszennej
0,2 kg polepszacza Prebak 2%
0,35 kg drożdze
0,20 kg sól
5,80 kg woda
0,10 kg zioła do pizza
-------------------------------
16,55 kg ciasta

Dekorować sosem cygańskim i posypać serem żółtym.

Receptura foccacio:

10 kg mąki pszenna
0,20 kg polepszacz Prebak
0,35 kg drożdże
0,20 kg sól
5,80 kg woda
0,10 kg oliwa z oliwek
1,5 kg oliwki
0,10 kg rozmaryn
-----------------------------
18,25 kg

Dekorować świeżym rozmarynem, suszonymi pomidorami.

Muffin pikantny:

10 kg mąki pszenna
0,20 kg polepszacz Prebak
0,35 kg drożdże
0,20 kg sól
5,80 kg woda
0,50 kg ser pleśniowy krojony w kostkę
0,10 kg orzechy włoskie siekane
0,10 kg koperek
-----------------------------
17,25 kg

Dekorować winogronami. Ser dodajemy pod koniec mieszania

 

sos cygański - 8,20 zł/kg

prebak - 14,30 zł/kg

Opcje filtrowania

 
 
 
 

Proszę zaznaczyć maksymalnie 5 pozycji.

 
rozwiń opcje

Inne receptury przygotowane przez Pfahnl Polska Sp. z o.o.

Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

Mistrz Branży

Maszyny i urządzenia do produkcji