...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Katalog reklam - Mistrz Branży grudzień 2017

    Katalog reklam - Mistrz Branży grudzień 2017

    Indeks reklam
    AKO
    APC-Back Europ Polska
    Barbara Luijckx
    Csm Polska
    Fritsch Polska
    Geth
    Hurtownie Partnerskie
    Komplet Polska
    Kruszwica
    Lebo
    Lesaffre Polska
    Libra Polska
    Magorex
    Mapic
    Master Martini Polska
    Modecor
    Plus
    Prenumerata Mistrz Dekoracji
    Prenumerata Mistrza Branzy
    Prospona
    Semix
    Sempre Group
    Targi Expo Sweet
    Targi FOOD-to-GO
    Targi ISM
    Targi SweetTargi
    Uldo Polska
    Uniferm Polska
    Wiesheu Polska
    Winkler Wachtel Polska

    Do zobaczenia na ISSUU (okienko poniżej) lub do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>
    Uwaga! Z uwagi na wagę pliku pdf, pobieranie go może zająć dłuższą chwilę.

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Katalog reklam - Mistrz Branży listopad 2017

    Katalog reklam - Mistrz Branży listopad 2017

    Indeks reklam
    AKO
    CSB-System
    Csm Polska
    Erg-System
    Geth
    Jeremy
    Komplet Polska
    Lebo
    Lesaffre Polska
    Libra Polska
    Magorex
    Mapic
    Plus
    Prenumerata Mistrza Branży
    Prenumerata Mistrza Dekoracji
    Prospona
    Sempre Group
    Stowarzyszenie Rzemieślników Piekarstwa
    RP
    Targi Expo Sweet
    Targi FOOD-to-GO
    Uldo Polska
    Uniferm Polska
    Zeelandia

    Do zobaczenia na platformie ISSUU (okienko poniżej) lub do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

    Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału

    Kiedy w styczniu 2017 r. przeprowadzałam wywiad z Pawłem Ochmanem, autorem bloga weganon.pl, jego książka była jeszcze w sferze marzeń i planów. Teraz to marzenie się spełniło. Nakładem wydawnictwa Znak ukazały się „Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału”.

    Paweł Ochman jest weganinem, naukowcem i – jak sam o sobie mówi – czekoladożercą, wielbicielem wypieków i deserów na bazie czekolady. Jego książka idzie właśnie w tę słodką stronę, inspirując do wegańskich cukierniczych eksperymentów. Jest sezonowo, kolorowo, apetycznie. „Pyszności z roślin” to prawie 300 stron przepisów i inspiracji! Wiele z nich to powroty do smaków z dzieciństwa, ukazanie ich w nowej, roślinnej odsłonie. Sam autor przyznaje, że jego przygoda z cukiernictwem zaczęła się od zeszytu z przepisami mamy. Na początku książki znajdziemy rozdział „Warsztat cukiernika”, który pozwala czytelnikom przygotować się do domowej produkcji roślinnych słodkości, a pod koniec garść bazowych, podstawowych przepisów.

    Bez deseru dzień nie istnieje! Bo deser – wg Pawła Ochmana – ma cieszyć podniebienie, dostarczać cennych składników odżywczych i stanowić uzupełnienie pozostałych posiłków w ciągu dnia. Desery i wypieki Pawła Ochmana cieszą także oczy. Jego zdjęcia – znane już z bloga – mają niepowtarzalny styl, przyciągają piękną, nasyconą kolorystyką. Doskonale współgrają ze składnikami deserów i ciast, których podstawą nie są niezdrowe tłuszcze i biały cukier, ale to, co najlepsze: kasze, nasiona, owoce, wysokiej jakości czekolada, a także warzywa korzeniowe i rośliny strączkowe, bo „kuchnia roślinna nie zna granic w smaku i kształcie”.

    Są w książce Pawła Ochmana przepisy na mniejsze i większe słodkości, na wypieki świąteczne, roślinne wersje znanych z kuchni mam i babć ciast i deserów, receptury z dodatkiem warzyw, a także słodkie inspiracje z różnych stron świata (na przykład przepisy na francuskie magdalenki, włoskie biscotti, amerykańskie czekoladki Reese’s, szwedzkie bułeczki kanelbullar, hiszpańskie churros, tort szwarcwaldzki; wszystkie w wegańskiej odsłonie).

    „Słodka” przygoda Weganona trwa już 26 lat. Autor bloga zaprasza do udziału w niej, dając nam swoją książkę do rąk.

    Ewa Siuda-Szymanowska

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Paweł Ochman
    sprzedawca
    Mistrz Branży

    Cena do negocjacji

  • Tajniki czekolady

    Tajniki czekolady

    Mistrz cukiernictwa Mark Tilling, dwukrotny laureat zawodów UK Chocolate Masters i zwycięzca pierwszej serii programu Bake Off: Crème de la Crème stacji BBC Two, zdradza przepisy na swoje popisowe wyroby w nowoczesnym, inspirującym i starannie przygotowanym poradniku "Tajniki czekolady".

    Mark Twilling w najnowszym poradniku opisuje proces powstawania czekolady od ziarna do tabliczki. Początkujący cukiernik znajdzie tu wszystko, czego potrzebuje – od wykazu podstawowego sprzętu kuchennego po sposoby temperowania czekolady. Dwadzieścia wypróbowanych przepisów, zilustrowanych krok po kroku zdjęciami, jest na tyle łatwych, że każdy z łatwością zrealizuje je w domu, tym samym dorównując repertuarem i kreatywnością zawodowym szefom kuchni. To już czwarta książka Marka Tillinga, głównego wykładowcy w Squires Kitchen International School.

    Książkę można kupić TUTAJ

    Więcej
  • Katalog reklam - Mistrz Branży wrzesień-październik 2017

    Katalog reklam - Mistrz Branży wrzesień-październik 2017

    Indeks firm
    AKO
    Cake Festival Poland
    CSB-System
    Comprital
    Credin Polsk
    Csm Polska
    Erg System
    Fritsch Polska
    Geth
    Hurtownie Partnerskie
    Komplet Polska
    Kruszwica
    Lebo
    Lesaffre Polska
    Libra Poland
    Magorex
    Mistrz Dekoracji
    Młynomag
    Młyny Szczepanki
    Modecor
    Plus
    Polmarkus
    Prenumerata Mistrza Branży
    PRO-BIO
    Prospona
    Sarana
    Semix
    Sempre Group
    Targi FOOD-to-GO
    Targi Natura Food
    Targi Südback
    Teldream
    Uldo Polska
    Ulma Packaging Polska
    Uniferm Polska
    Wiesheu Polska
    Winkler Wachtel Polska
    www.MistrzBranzy.pl
    Zeelandia

    Do zobaczenia na platformie ISSUU (okienko poniżej) lub do pobrania (tylko aktualny) w formie PDF>>

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe