...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Mistrz Branży kwiecień 2022

    Mistrz Branży kwiecień 2022

    Czekolada z fiołkiem i geranium, pokrzywa w cieście oraz chlebie, rzeźbienie tortów i ich przewożenie, lody z watą cukrową, ale też bez cukru.  A na naszej okładce laureaci I Mistrzostw Polski na Pralinę - Lesia Moroz i Krystian Sak. Zapraszamy do rozkwitającego ogrodu wiedzy i inspiracji w nowym Mistrzu Branży.

    Życzymy smacznej lektury! Dajcie sobie rozkwitnąć tej wiosny!

    SPIS TREŚCI

    Rozmowa Mistrza Branży
    Jaskółki wiosny polskiego cukiernictwa – rozmowa z Lesią Moroz i Krystianem Sakiem
    Idealne miejsce do spełniania matrzeń – rozmową z Idą Jeżółkowską
    Makaroniki Monsieur Armanda – rozmowa z Armandem Chaillotem
    Konkursowe motywacje, mitologiczne inspiracje – rozmowa z Łukaszem Roguskim

    Mistrz produkcji Inspiracje torty i dekoracje
    Koronkowa robota Moniki Konieczny
    Jadalne dzieła sztuki – torty 3D
    Jak bezpiecznie przewieźć tort?
    Tort chałwowy z musem czekoladowym
    Przegląd rynkowy dekoracji i akcesoriów

    Mistrz produkcji Trendy lodowe
    Lody okiem Szymona
    Bazy lodowe – magia, która nie istnieje
    Czego pragna lodozercy – trendy
    Tluszcze w lodach
    Za drzwiami Piekarni
    Smakowite ziarna
    Wiosenny superfood

    Mistrz zarzadzania
    Niewymuszona elegancja
    Planowanie produkcji

    Flash News

     

    ZAPRASZAMY DO INSPIRUJĄCEJ LEKTURY

    Pobierz numer w PDF >

    Kup bieżący numer Mistrza Branży w wersji drukowanej > 

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Sosy do zastosowań rzemieślniczych

    Sosy do zastosowań rzemieślniczych

    Zastosowanie

    W przemyśle lodowym:
    - Stosowane na powierzchni lodów, tworzą niezastygającą warstwę. Dekorują i podnoszą walory smakowe lodów oferowanych w kuwetach, kubkach, czy rożkach.
    - Wkomponowane w masę lodową, utrzymują półpłynną konsystencję i mogą być używane do produkcji lodów marmurkowych w kuwetach i pudełkach.
    - Sosy mogą być wprowadzane do rdzenia lodów na patyku, gdzie zachowują elastyczną konsystencję. Różnorodność smaków i tekstur takiego produktu stanowi walor ceniony przez konsumentów.

    W skali rzemieślniczej (w lodziarniach, kawiarniach, manufakturach):
    - Do dekoracji ciast, deserów lodowych, owocowych oraz opartych na bitej śmietanie.
    - Do dekoracji dań słodkich serwowanych na ciepło typu gofry, naleśniki, makaron, ryż.

     

    Nadają się także do wkomponowania w masę lodową, utrzymując półpłynną konsystencję, mogą być używane do produkcji lodów w kuwetach czy pudełkach. Sosy deserowe Terravity to także doskonały dodatek do gofrów, naleśników i innych słodkich dań.

    Receptury oparte na dobrych składnikach, przecierach owocowych i naturalnych aromatach, bez sztucznych barwników czy konserwantów. W asortymencie 8 smaków: czekoladowy, truskawkowy, toffi, słony karmel, kiwi-jabłko, mango-marakuja, granat-winogrona oraz dla najmłodszych sos o smaku gumy balonowej.

     

     

     

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Terravita
    sprzedawca
    Terravita
  • Soft Sand

    Soft Sand

    100% mieszanka do produkcji ciast biszkoptowo-tłuszczowych o wilgotnej, lekkiej konsystencji.

    Więcej
  • Bezmleczne czekolady NXT

    Bezmleczne czekolady NXT

    W 100% roślinne i bezmleczne do wszystkich Twoich wegańskich, roślinnych i bezmlecznych produktów.

    Bezmleczne czekolady NXT - nowy wymiar smaku dla nowego pokolenia. Ta ciemna i mleczna czekolada jest wyprodukowana w 100% z roślinnych składników bez śladowych ilości mleka czy nabiału - ale z tym samym wyśmienitym smakiem i kremowością tradycyjnych czekolad.

    LEPSZE DLA CIEBIE
    - z wyśmienitych, w 100% roślinnych składników
    - bez e-numerów, sztucznych aromatów czy barwników
    - bez śladowych ilości mleka

    LEPSZE DLA PLANETY
    - bez składników pochodzenia zwierzęcego
    - większa ilość składników pochodzenia roślinnego:
    - prowadzi do niższej emisji CO2
    - potrzebuje mniej wody & energii
    - potrzebuje mniej powierzchni planety
    - składniki tylko z odnawialnych źródeł
    - w opakowaniu przyjaznym dla planety: bez aluminium i nadające się do recyklingu

     

     

     

    Więcej
  • Foremki czekoladowe

    Foremki czekoladowe

    Dekoracje czekoladowe o smaku czekolady deserowej, wymiary około 25 mm.

    Idealne na walentynki, uniwersalna, dzień mamy, dzień taty, ślub, urodziny, dzień kobiet.

     

    Więcej
  • Uldo BMF

    Uldo BMF

    Produkt o szerokim zastosowaniu: drożdżówki, chałki, babki drożdżowe, ciasta z owocami, rogale półcukiernicze.

    Stabilny zarówno podczas procesu produkcji przemysłowej, jak i rzemieślniczej, nadaje się do produkcji w procesie mrożenia.

    Zachowuje świeżość przez długi czas.

     

    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe