...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Deserownik

    Deserownik

    Deser z opowieścią podany. W maju ukaże się nowa książka Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek!

    Ponad 70 przepisów na słodkie i wytrawne wypieki oraz desery – wśród nich i te tradycyjne (w odświeżonej wersji), i inspirowane kuchnią azjatycką. Do tego kilkanaście interesujących felietonów i piękne, proste, jasne zdjęcia. Oto nowa książka Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek.

    Gdy znana badaczka kultury kulinarnej, orientalistka, blogerka Kuchniokracja przygotowuje nową publikację kulinarną, możemy się spodziewać, że będzie niezwykła. Wszak książki Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek już kilkakrotnie zdobywały kulinarne Oscary, czyli Gourmand World Cookbook Awards. Już w połowie maja nakładem wydawnictwa Publicat ukaże się kolejna perełka autorstwa Pani Magdaleny pt. "Deserownik", również pod patronatem Mistrza Branży :)

    Tym razem autorka „odkurza” stary mebel zwany deserownikiem (lub pomocnikiem, bufetem), który służył niegdyś do wystawiania na nim deserów i ciast. Obok deserów kładzie ciekawe opowieści, wzbogacając zamieszczone w książce przepisy o teksty dotyczące historii cukiernictwa, pochodzenia potraw i ich składników.

    – "Deserownik" to zbiór 75 przepisów na ciasta, desery i wytrawne wypieki. Książka została uzupełniona 15 felietonami przybliżającymi historię i pochodzenie różnych potraw oraz produktów. Czytelnik znajdziecie tu receptury na klasyczne łakocie w nowoczesnej odsłonie, specjały inspirowane kuchnią azjatycką oraz wytrawne dania idealne zarówno na codzienny obiad, jak i spotkanie z przyjaciółmi – mówi Magdalena Tomaszewska-Bolałek.

    Przepisy są podzielone na kategorie: np. „odświeżona klasyka”, „z czekoladą”, „z azjatycką nutą”, „z owocami” czy „na wytrawnie”. Krótko mówiąc, uczta dla ciała, uczta dla ducha. Polecamy!

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Magdalena Tomaszewska-Bolałek
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • RoyalCake 30

    RoyalCake 30

    Skoncentrowana mieszanka bazowa do produkcji babki i keksa

    UNIFERM RoyalCake 30 zapewni Państwu  produkcja ciast piaskowych o dużej wilgotności miękiszu w różnorodnych wariantach. Pieczywo z UNIFERM RoyalCake 30  spełnia wszystkie wymagania nowoczesnego i  cieszącego się popytem produktu. Pewna produkcja  wraz z przekonywującą  extra świeżością  stanowi podstawę dużej różnorodności  receptur. Niezależnie od formy podania: owocowy, klasyczny, kremowy czy w formie przekąski –  na każdy wariant znajdzie się właściwy przepis.

    Więcej
  • Linia dekoracji czekoladowych Art Grillage

    Linia dekoracji czekoladowych Art Grillage

    Nowy sezon, Nowe inspiracje oraz Nowe dekoracje. Tym razem firma Barbara Luijckx prezentuje Państwu intrygującą linię dekoracji czekoladowych Barbara Decor, która otwiera nowe horyzonty dla kreacji cukierniczej. Art Grillage! Kolekcja czekoladowej biżuterii, wykonana z deserowej lub białej czekolady.

    Dedykowana potrzebom rynku gastronomicznego - idealna do tworzenia deserów oraz cukiernikom - do kreowania przestrzennego stylu dekoracji.

    Art Grillage to nowa linia dekoracji czekoladowych marki Barbara Decor o bogatej różnorodności kształtów, która otwiera nowe możliwości aranżacji i kreacji Państwa dzieł.

     

    Więcej
  • FruttUP!

    FruttUP!

    Produkty o wszechstronnym zastosowaniu, łączące wyśmienite smaki owoców z prostotą w przygotowaniu lodowych sorbetów i softów, granity i deserów. Perfekcyjnie zbilansowane składniki najwyższej jakości, pozwalają uzyskać powtarzalne efekty za każdym razem.

    Zaskocz intensywnie owocowym smakiem FruttUp!

    WYKONANE Z OWOCÓW

    BEZ EMULGATORÓW

    DLA WEGAN, BEZ TŁUSZCZÓW, BEZ MLEKA I JEGO PRODUKTÓW POCHODNYCH*

    *wyjątek dla smaku orzecha kokosowego

    Więcej
  • KOMPLET Vega Cake & Vega Krem

    KOMPLET Vega Cake & Vega Krem

    Nowe mieszanki do produkcji wegańskich ciast i kremów.

    Podstawowe zalety mieszanek KOMPLET Vega Cake & Vega Krem:

    • Nowoczesna linia produktów dla wegan i wegetarian.
    • Przeznaczone do sporządzania wypieków bez surowców pochodzenia zwierzęcego np. jaj, mleka, masła i miodu. 
    • Proste w przygotowaniu.
    • Smak porównywalny z wyrobami konwencjonalnymi.
    Więcej

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe