Mieszanka do produkcji wilgotnych ciast kokosowych, 30% zawartość wiórków kokosowych. KOMPLET Kokosówka sprawdzi się zarówno jako ciasto „samodzielne”, jak i ciasto deserowe, a także jako warstwa do serników i blatów kruchych. Świetnym dopełnieniem KOMPLET Kokosówki mogą być owoce, szczególnie te egzotyczne. Dobrze komponuje się także ze smakami lekko kwaśnymi oraz z całą gamą smaków maślanych i śmietankowych.
Katalog Produktów i Usług
Lista produktów
-
-
KOMPLET CzekoBella Soft
WięcejMieszanka do produkcji ciast biszkoptowo-tłuszczowych z 20% zawartością czekolady i wieloma możliwościami modyfikacji recepturowych (rolady, torty, ciastka kruche, ciastka typu cookies, muffiny). KOMPLET CzekoBella Soft doskonale łączy się zarówno z kremami, jak i z owocami, a gotowe wyroby mają kolor mlecznej czekolady oraz intensywny mleczno-orzechowy aromat „Gianduja”.
-
KOMPLET Batata 35
WięcejMieszanka do wyrobu pieczywa pszennego z dodatkiem słodkich ziemniaków. Ogromną zaletą mieszanki KOMPLET Batata 35 jest różnorodność zastosowań: chleby, bułki, pity, pierścienie, ringi, podpłomyki oraz wiele wariantów smakowych możliwych do uzyskania dzięki takim dodatkom, jak: ostre papryczki, kalarepa, marchew czy kukurydza. Słodkie ziemniaki to jedyny w swoim rodzaju dodatek, który sprawia, że pieczywo uzyskane z KOMPLET Batata 35 ma niepowtarzalny słodki smak i lekki miękisz.
-
E-book Fotografia Mobilna Wyrobów Cukierniczych
WięcejE-book Fotografia Mobilna Wyrobów Cukierniczych to poradnik dla osób chcących rozpocząć swoją przygodę z fotografią wypieków. Poratl e-Cukiernia we współpracy z Marią Banach, autorką bloga Gruszka z Fartuszka, oraz Mistrzem Branży przygotował w nim wiele cennych wskazówek. Z e-booka dowiemy się nie tylko tego, jakie kadry najkorzystniej prezentują słodkości, ale także w jakim świetle najlepiej jest prezentować wypieki, jak dobrać kolorystykę kompozycji, oraz jak łatwo edytować wykonane ujęcie. Wykonanie odpowiednich zdjęć swoich wypieków to pierwszy krok do zaprezentowania ich przez Internet swoim klientom, więc warto zadbać o każdy szczegół. Zachęcamy do korzystania z wiedzy profesjonalistów, którzy na co dzień zajmują się prezentacją oraz sprzedażą wypieków online.
Publikacja Fotografia Mobilna Wyrobów Cukierniczych to pierwszy poradnik fotograficzny dla cukierników. Pomoże on w wykonaniu adekwatnych zdjęć produktowych i life-stylowych na użytek sprzedaży wypieków online i nie tylko. e-Cukernia, Maria Banach oraz Mistrz Branży to specjaliści w branży cukierniczej w Polsce – to właśnie dzięki ich współpracy powstał e-book, który w przystępny sposób prezentuje podstawy fotografii produktowej. Czytelnik znajdzie w środku porady dotyczące odpowiedniego kadrowania, światła i kompozycji, a także edycji zdjęć. Dla osób zaczynających swoją przygodę z fotografią wyrobów cukierniczych jest to doskonały poradnik z wieloma cennymi wskazówkami. Zdjęcia to podstawa sprzedaży wypieków online – warto o tym pamiętać podczas rozwoju swojego słodkiego biznesu.
-
Puree owocowe
WięcejPurée owocowe to naturalny dodatek do ciast, deserów oraz lodów.
Zawiera aż 90% owoców, produkt nie posiada konserwantów.Małe aseptyczne opakowanie (BiB 2 kg) daje możliwość używania produktów w niewielkich aplikacjach.
Smaki:- Ananas
- Czarna porzeczka
- Kiwi
- Malina
- Mango
- Marakuja
- Truskawka
-
Fresco Max
WięcejFresco Max - rekomendowany do pieczywa mieszanego i pszennego
Fresco Max Żytni - polecany do pieczywa żytniego
Fresco Max CL - z czystą etykieta do pieczywa mieszanego
Zwiększa objętość wypieczonych bochenków
Znacznie wydłuża okres świeżości pieczywa
Pieczywo zachowuje naturalny smak i zapach
Zapewnia powtarzalność produkcji
Produkty promowane
Prezentacja produktów