25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Urodziny, imieniny i święta - mimo lock downu nadal się odbywają. Czy jednak wpłynie on na tradycję jedzenia rogali świętomarcińskich? Poznańska piekarnia Natural Bake Crafters zapowiada upieczenie rekordowej ilości rogali!
Przedsiębiorcy związani przez cały czas swojej zawodowej działalności z branżą targową znajdują się dziś w bardzo trudnej sytuacji. Zastój, brak zleceń i wizja długotrwałego lock downu zmusza poszkodowanych do szukania pomocy.
Praliny, spready i konfitury, orzechy w karmelu i dużo innych - oto asortyment właśnie otwartego sklepu Ewy Drzewickiej, która podążając za trendem przeniosła się z swoimi słodkościami w przestrzeń Internetu.
Jak wyglądały i smakowały słodkości przygotowane dla mistrzyni świata? O tym opowiada ich autorka - Ewa Drzewicka, właścicielka pracowni Jula Smakula, dla której to wyzwanie było również nie lada wyczynem.
Pomyśl już dzisiaj o szkoleniu przed świętami.Ostatnia okazja w tym roku, by podkręcić swój słodki warsztat i zaskoczyć gości oraz klientów słodkim świątecznym szaleństwem!
Elegancja i prostota, czyli słoik, a w nim... rzemieślnicze lody! Ulubione smaki, które teraz można podać bezproblemowo w restauracji albo podarować jako prezent!