25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Torty z nadrukiem to bardzo popularne produkty sprzedawane w cukierniach. Zainteresowanie takimi wyrobami rośnie nie tylko wśród dzieci. Wydruki powszechnie znajdują swoje miejsce na tortach urodzinowych, weselnych, komunijnych czy biznesowych.
Rynek gastronomiczny zaczyna się buntować. Jednak nie tylko przeciwko rządowym obostrzeniom, ale też firmom, które opanowały rynek dostaw jedzenia do klientów.
Na przyszły rok zapowiadane jest otwarcie nowoczesnego obiektu gastronomicznego z kuchnią włoską i japońską, który powstaje w budynku starej Giełdy Zbożowej w Gliwicach.
Sytuacja na świecie zmienia się z dnia na dzień, nie napawając optymizmem. My niezmiennie jesteśmy z Wami. I właśnie oddajemy w Wasze ręce najnowszy numer, mocno pachnący świeżym chlebem rodem z San Francisco. Jest też o cieście parzonym, lodach w słoiku i tortach, które zbliżają do siebie ludzi.
Nie od dziś wiadomo, że dobrze zbilansowana dieta ma ogromny wpływ na nasze funkcjonowanie oraz zdrowie. Europejski Dzień Zdrowego Jedzenia i Gotowania to doskonały moment na to, by zwrócić uwagę na żywienie najmłodszych smakoszy, wziąć pod lupę dobre nawyki oraz regularne spożywanie posiłków. Jak wygląda codzienne menu Polaków?
Po raz kolejny doceniono producenta regionalnych lodów BOLERO, które na polskim rynku dostępne są już od niemalże 40 lat. Marka lodów BOLERO pochodząca z Warmii i Mazur cieszy się ogromną popularnością wśród lokalnych społeczności.
Książka polskiego autora uznana przez Booklist za jedną z najlepszych książek kulinarnych roku 2020 teraz pojawia się na polskim rynku - "Rozkoszne, wegetariańska uczta z polskimi smakami".