...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Dawna Giełda Zbożowa stanie się ekskluzywnym obiektem gastronomicznym

Na przyszły rok zapowiadane jest otwarcie nowoczesnego obiektu gastronomicznego z kuchnią włoską i japońską, który powstaje w budynku starej Giełdy Zbożowej w Gliwicach.

XIX-wieczny budynek o interesującej architekturze przez lata stał w ukryciu, na działce między Hotelem Qubus, a dawną pocztą przy ul. Dolnych Wałów w Gliwicach. Teraz przechodzi transformację by stać się interesującym punktem na gastronomicznej mapie miasta. DL Invest Group, czyli właściciel zabytkowej Giełdy Zbóż postanowił trzymać się spójnego konceptu ze skojarzeniami mieszkańców Śląska. Stad, w rewitalizowanym budynku na  800 mkw. znajdą się najemcy, którzy zaoferują kuchnię japońską, włoską i nie tylko. 

 

 

Pod marką Furore znajdą się, m.in. trzy wyjątkowe koncepty gastronomiczne firmowane przez właścicieli tyskiej La Fontany oraz katowickiej Vera Napoli. Za specjały japońskie odpowiedzialny będzie właściciel sushi baru z Kielc – Sushiya. Mimo ograniczeń wynikających z ochrony konserwatorskiej, budynek zostanie w pełni przystosowany do standardów wymaganych dla nowoczesnych obiektów usługowych.

Budynek dawnej Giełdy Zbożowej i mieszący się obok budynek DL Vintage Post są integralną częścią gliwickiej starówki. Nieopodal przebiegła jedna z głównych ulic miasta, prowadzaca do pobliskiego rynku. 

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji