25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
W Nowej Zelandii jest lodziarnia, w której sztuka łączy się z najnowszą technologią i solidnym włoskim wyczuciem smaku. Giapo oferuje lody, które zadziwiają nawet stałych bywalców najróżniejszych lodziarni i Instagrama.
O ziarnie kakao, które zostało odkryte w Paryżu, a potem wędrowało z Peru do Kazimierza Dolnego i upiło się różowym winem, dając w efekcie bardzo wyjątkową tabliczkę bean-to-bar - czytajcie wyjątkowy reportaż.
Wyrzucacie plastikowe klipsy zamykające pakowany chleb? Okazuje się, że nie jest to bezużyteczny odpad. Danielle Rothchild, młoda dziewczyna z miasta Carmel w Indianie (USA) wymyśliła, jak je wykorzystać w szczytnym celu.
Darmowe stoisko bezpłatna zabudowa i duża porcja skrojonych na miarę szkoleń – branża targowa łączy siły i wspiera mikro, małe i średnie przedsiębiorstwa. Pierwsza edycja unikalnego wydarzenia Targi Dają Więcej, odbędzie się w ostatni weekend sierpnia w Poznaniu.
W 2010 roku otwierał pierwszy lokal franczyzowy. W 2018 roku jako franczyzobiorca dysponował już 15 sklepami i został współwłaścicielem marki startującej z pierwszymi lokalami na nowojorskim Manhattanie.
Ważne spotkanie branży gastronomicznej oraz cukierniczej, piekarskiej i kawiarnianej odbędzie się w tym roku w tym samym dniu - 7 września w Hotelu Sheraton Grand w Warszawie.