25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Trwają eliminacje do pierwszej edycji konkursu piekarskiego Master Baker – 2019 Bakepol. Zgłoszenia można wysyłać mailowo lub przez specjalny formularz internetowy - do 23 sierpnia, do godz. 24.00. Pokaż swój talent i dołącz do piekarskiej elity już dziś!
Gdzie najlepiej promować rzemieślnicze produkty ekologiczne oraz tradycyjne? Oczywiście lokalnie, bez dużych kosztów, za to docierając do konkretnej społeczności. 28 września br. odbędą się I Targi Żywności Ekologicznej i Tradycyjnej w Kończycach Małych na Śląsku Cieszyńskim.
Duża dawka pasji, wielka garść pracowitości i ziarenko nieokiełznanej kreatywności – tak można opisać znanego z licznych talentów francuskiego cukiernika i chocolatiera Thierry’ego Mulhaupt.
Wyłącznie ekologiczne składniki, technologia 42°C oraz ręczne przygotowanie – oto najważniejsze wyznaczniki innowacyjnych przekąsek firmy Papagrin, polskiego producenta żywności, któremu bliskie są zasady slow food.
28 lipca br. XXIV edycja Święta Chleba w Gdańsku odbyła się pod hasłem: „Kto chleb je codziennie, będzie tryskał zdrowiem promiennie”. Jak przebiegło wydarzenie od lat organizowane w ramach największego Jarmarku św. Dominika?
Tort to coś więcej niż biszkopt przełożony kremem. A smak to coś więcej niż odczucie na języku zostawione po jego zjedzeniu. Tort można naszkicować, nim się go stworzy. Ale czy można zaprojektować sam smak?
Wyjątkowo bogato zapowiada się pula nagród dla finalistów wrześniowego konkursu MASTER BAKER 2019 w Krakowie. Jak zapewnia organizator wydarzenia, to dopiero początek, a nagród wciąż przybywa. Sprawdź, dlaczego warto wziąć udział w konkursie!