25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
W najnowszym wydaniu stawiamy na B-Concept Jordiego Bordasa oraz stare koncepty na zero waste w nowoczesnej piekarni i cukierni. Odkrywamy siłę social mediów z Szymonem Czerwińskim, a także szukamy najlepszych blach i form, tak by Wasze wypieki były tej jesieni w wyjątkowo dobrej formie!
Wszystko zapięte na ostatni guzik. Nasza redakcja odlicza dni do wyjazdu na targi BAKEPOL w Krakowie, gdzie wspólnie z rewelacyjnymi piekarzami i cukiernikami rozkręcimy strefę rzemiosła i inspiracji – Strefę Mistrza Branży. Podsumujmy, co dla Was przygotowaliśmy i dlaczego warto być z nami 12-14 września.
Klimat wokół żywności ekologicznej w Polsce jest coraz cieplejszy. Przybywa klientów, sklepów ze zdrową żywnością, tylko piekarze niechętnie podejmują temat biochleba. Stowarzyszenie Polska Ekologia na czele z mistrzem piekarstwa i cukiernictwa Czesławem Meusem chce zachęcić branżę do rozszerzenia produkcji.
Z przyjemnością informujemy, że tak, jak w latach poprzednich, będziemy obecni na kolejnej edycji targów BAKEPOL, które odbywają się w tym roku w dniach 12-14 września w Krakowie.
Apetyczne premiery, ciekawe nowości. Spotkania z autorami i ich publikacje. Na Strefie Mistrza Branży zadbamy o ubogacenie twojej biblioteczki kulinarnej!
Już wkrótce Kraków, wraz z targami BAKEPOL, przeżyje inwazję piekarzy i cukierników oraz miłośników rzemiosła. Zgłoś się do naszej redakcji i odbierz zaproszenie na targi, żeby być w centrum wydarzeń, pozyskać wiedzę, inspirację i być wśród najlepszych.