25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Topowy hiszpański mistrz ciast pieczonych i nowoczesnego cukiernictwa już w listopadzie w Polsce! Zapisz się na szkolenie i poznaj techniki, receptury i filozofię wypiekania Daniela Alvareza.
O paleniu kawy, produkcji rzemieślniczej czekolady i łączeniu wina z innymi smakami - o tym wszystkim opowiedzą branżowi eksperci na wyjątkowej degustacji.
Kolejny krok na drodze zbliżania człowieka do natury: wegański materiał z alg morskich, który może być wykorzystywany zamiast tkanin wykonywanych z nieekologicznych materiałów, bioplastik z alg, woreczki z kambuchy i w pełni biodegradowalne sztućce. Nadchodzi biorewolucja w opakowaniach.
Najgorętszym problemem całej branży piekarniczej jest narastający bardzo szybko, wręcz lawinowo brak pracowników. Czy ktoś z was się z tym spotkał? Czy ktoś tego doświadczył?
SIGEP jest światowej klasy wystawą B2B w dziedzinie rzemieślniczych lodów i cukiernictwa. Dla nabywców, producentów i dystrybutorów lodów, ciast, czekolady, kawy i materiałów piekarniczych targi SIGEP to najbardziej ekscytujące wydarzenie biznesowe roku.
Już od 12 września zapraszamy na targi Bakepol do odwiedzenia naszego stoiska nr 69 w hali Dunaj, na którym będzie możliwość zakupu papierowych kubków: do lodów, zimnych i gorących napojów. Znajdziecie u nas również szeroki wybór papierowych papilotek i form wypiekowych.