...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • CSB Cloud Service

    CSB Cloud Service 0

    Na ile Państwa oprogramowanie sprawdza się w przemyśle piekarskim? CSB Cloud Service pozwala zminimalizować nakłady na
    utrzymanie wewnętrznej struktury IT i obniża jej koszty.

    więcej
  • Jak zrobić ciasto na dobrą pizzerkę?

    Jak zrobić ciasto na dobrą pizzerkę? 0

    Miniaturyzacja w piekarstwie rozwija się w najlepsze. Jej zwolennicy uważają, że mała, poręczna wersja pizzy czy cebularza jest nie tylko ładniejsza, ale przede wszystkim smaczniejsza. No tak, ale jak zrobić ciasto, żeby forma szła w parze ze smakiem?

    więcej
  • Głębia smaku w płaskiej postaci

    Głębia smaku w płaskiej postaci 0

    Bywa, że wykonanie jednego zdjęcia wymaga 15 różnych ujęć. I trwa półtorej godziny. Choć zaczynał od fotografowania modelek na wybiegu, dziś jest oficjalnym ekspertem fotografii kulinarnej w Polsce. Poznajcie Jakuba Wilczka i jego trzy złote zasady, dzięki którym ciasto na zdjęciu będzie równie apetyczne jak w rzeczywistości.

    więcej
  • Kandy Ambasadorem Polskiej Gospodarki

    Kandy Ambasadorem Polskiej Gospodarki 0

    Firma została laureatem konkursu, którego celem jest zwiększenie zaangażowania rodzimych przedsiębiorców w promocję Polski na arenie międzynarodowej, jako wiarygodnego partnera gospodarczego. Jury doceniło zróżnicowany i rosnący eksport do kilkunastu krajów na świecie.

    więcej
  • Pracownicze Plany Kapitałowe w pytaniach i odpowiedziach

    Pracownicze Plany Kapitałowe w pytaniach i odpowiedziach 0

    W lipcu 2019 r. wszedł w życie rządowy program Pracownicze Plany Kapitałowe (PPK), który ma pomóc pracownikom w gromadzeniu dodatkowych oszczędności w trakcie pracy zawodowej, by zabezpieczyć ich egzystencję po ukończeniu 60. roku życia. Sprawdź, co warto wiedzieć przed podjęciem decyzji o przystąpieniu do PPK.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe