Mamy przyjemność zaprosić Państwa na XIX edycję Dni Otwartych Polmarkus, które odbędą się w dniach 1-2 października 2019 r. w Pyskowicach.
Podobne artykuły
Najnowocześniejsze rozwiązania dla "słodkiego" biznesuTruskawka w czekoladzie - relacja ze spotkania prasowegoVI Kulinarny Festiwal Kwiatów Jadalnych już w lipcu!Przez dwa październikowe dni, czołowi europejscy producenci surowców, maszyn, urządzeń i akcesoriów zaprezentują panujące obecnie trendy i technologie. Opowiedzą o kierunkach rozwoju rynku, dzieląc się swoją wiedzą i doświadczeniem.
Do Państwa dyspozycji oddamy rozbudowaną strefę wiedzy, w ramach której odbywać się będą prelekcje, prezentacje i degustacje, których tegorocznym motywem przewodnim będą koncepty nowych produktów dla piekarni, cukierni i lodziarni - „Food To Go”.
SHOW ROOM 2019
Prelekcje oraz pokazy na żywo mistrzów branży piekarniczo - cukierniczej i lodziarskiej.
Prelekcje:
11.30
Odczarować czekoladę Fakty i mity na temat czekolady trendy konsumenckie, ekonomiczne podejście do projektu wdrożenia czekolady. Master Martini
12.30
Cukiernia XXI w. Efektywne zarządzanie i kreatywne podejście do produkcji. Debic
Strefa wyjątkowych okazji - skorzystaj już dziś z posezonowej oferty lodowej maszyn i surowców