Topowy hiszpański mistrz ciast pieczonych i nowoczesnego cukiernictwa już w listopadzie w Polsce! Zapisz się na szkolenie i poznaj techniki, receptury i filozofię wypiekania Daniela Alvareza.
Już w listopadzie w Ashanti School wyjątkowe spotkanie z hiszpańską gwiazdą cukiernictwa, autorem książki "Sweet Devotion" Danielem Alvarezem - laureatem wielu konkursów cukierniczych: m.in. Les Croquembouches w Paryżu, Best Pastry Chef of Spain 1999, zdobywcą Złotego Medalu mistrzostw Euro American Pastry 2000 i członkiem hiszpańskiej drużyny Pucharu Świata w 2005 i 2007 roku. Jego mille feuille, croissant i panettone zdążyły już obrosnąć legendą nie tylko wśród klientów odwiedzających jego cukiernię DALUA w Hiszpanii, ale także przez profesjonalistów i pasjonatów cukiernictwa z całego świata, którzy licznie przyjeżdżają na jego kursy.
Podczas 3 dni zaawansowanego szkolenia praktycznego uczestnicy zgłębią tajniki wypieku:
• panettone
• brioche
• bostock
• kouglof
• croissantów
• odwróconego ciasta francuskiego
• donutów
• kouign amann - bretońskiego ciasta maślanego
Data: 4-6 listopada 2019
Cena: 2900
Adres: Szkoła Ashanti, ul. Sienkiewicza 82/84, 90-318 Łódź
Uwaga! Liczba miejsc ograniczona!
Zapisy na szkolenie: www.ashanti.pl/szkolenia