...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Informacja do świadectwa pracy wydawana od 1 stycznia 2019 roku

    Informacja do świadectwa pracy wydawana od 1 stycznia 2019 roku 0

    Od 1 stycznia 2019 roku, obowiązują nowe zasady przechowywania dokumentacji pracowniczej. Dzięki nim, okres przechowywania dokumentacji znacznie się skróci. W związku z tymi zmianami, powstał nowy obowiązek – pracodawca wraz ze świadectwem pracy, musi przekazać pracownikowi dodatkowe informacje.

    więcej
  • Historia Podlaskiego Młyna Wodnego – dobra mąka, dobry chleb = dobre życie

    Historia Podlaskiego Młyna Wodnego – dobra mąka, dobry chleb = dobre życie 0

    Najlepszy chleb powstaje z mąki pochodzącej z tradycyjnego przemiału, wymielonej w starym młynie wodnym z ekologicznego ziarna. Upieczony w tradycyjnej rzemieślniczej piekarni, w tradycyjnym piecu opalanym drewnem, ułożony na liściu chrzanu. I najkorzystniej byłoby, jeśli wszystkie dodatki byłyby również jakości eko.

    więcej
  • Obudź w sobie kreatywne myślenie w biznesie! Konkurs z nagrodami

    Obudź w sobie kreatywne myślenie w biznesie! Konkurs z nagrodami 0

    W szybko zmieniającej się rzeczywistości kreatywność w biznesie i szukaniu klientów to podstawa. Zaskocz siebie i nas nieszablonowymi pomysłami! Oczywiście nic za darmo. Dla autorów najciekawszych pomysłów czeka nagroda na wagę złota. Sprawdź, co trzeba zrobić i co można zyskać.

    więcej
  • Tortowe święto powiatu gliwickiego

    Tortowe święto powiatu gliwickiego 0

    Na mapie Polski pojawia się coraz więcej słodkich eventów, również w wersji lokalnej. Cukiernicy i dekoratorzy mają szansę pokazać swój talent już za tydzień podczas I Festiwalu Tortów, Ciast i Ciasteczek Powiatu Gliwickiego.

    więcej
  • Słodko-słony podręcznik Macieja Rosińskiego

    Słodko-słony podręcznik Macieja Rosińskiego 0

    Już w listopadzie ukaże się publikacja jakiej dotąd w branży nie było! Za stworzeniem brakującego elementu, czyli podręcznika z najważniejszymi recepturami dla słodkiej i wytrawnej branży stoi mistrz Maciej Rosiński.

    więcej
  • Lody o smaku chleba i inne podlaskie inspiracje "U Lodziarzy"

    Lody o smaku chleba i inne podlaskie inspiracje "U Lodziarzy" 0

    W zaciszu rzemieślniczych wytwórni praca wre nad tym, czym zaskoczyć klientów w nowym sezonie. Kreatorzy smaków ważą, odcedzają, miażdżą i miksują, by stworzyć coś wyjątkowego. Czy takim hitem lata mogą stać się np. lody o smaku chleba ze śmietaną i cukrem?

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe