![Czas na lody!](/public/artykuly-sponsorowane/259/3825/259_3825_13212_136x94.jpg)
Czas na lody! 0
Sezon lodziarski nadchodzi wielkimi krokami, dlatego firma Savpol w marcu zorganizowała seminaria, które były doskonałą okazją do zapoznania się z ofertą produktową i technologiczną oraz najnowszymi rozwiązaniami w branży.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Sezon lodziarski nadchodzi wielkimi krokami, dlatego firma Savpol w marcu zorganizowała seminaria, które były doskonałą okazją do zapoznania się z ofertą produktową i technologiczną oraz najnowszymi rozwiązaniami w branży.
więcejJuż na początku kwietnia dwóch mistrzów w swoich dziedzinach zabierze Państwa w fascynującą podróż. Dzięki Beppo Tonon dowiecie się, jak ze zwykłych owoców i warzyw stworzyć prawdziwe dzieła sztuki, z kolei dzięki Filipo Novelli przeniesiecie się do krajów orientu, gdzie będziecie mogli spróbować wyjątkowo oryginalnych smaków.
więcej25 marca br. w Katowicach ten cukiernik o duszy samuraja i umiejętnościach artysty, wspólnie z Teresą Trzaskalik i Łukaszem Parzymskim, chce ustanowić rekord Polski na najwyższą rzeźbę z czekolady plastycznej. Co mu w duszy gra? Skąd zamiłowanie do japońskich smoków? Poznajcie go bliżej i koniecznie przyjdźcie na SweetTARGi!
więcejObecność Polski w strukturach Unii Europejskiej daje działającym na jej terenie producentom, w tym także wytwórcom żywności, wiele korzyści, np. dostęp do unijnego rynku, liczącego niemal 400 mln konsumentów.
więcejJuż tylko kilka dni dzieli nas od największej i najważniejszej imprezy branżowej na Południu Polski! Tego nie możesz przegapić!
więcejKwitnące gałązki pachnące cukrem, wywiad z jurorkami Cake Festival Poland, domowa produkcja tortów i jajo z niespodzianką. Te i inne niespodzianki czekają na Was w najświeższym, bo wiosennym numerze Mistrza Dekoracji.
więcejW grudniu 2016 r. opublikowaliśmy artykuł pt. „Rynek pieczywa w Polsce – obecny i w przyszłości”. Materiał relacjonował wystąpienie Macieja Mielczarskiego, doradcy prezesa Stowarzyszenia Rzemieślników Piekarstwa RP, na Forum Piekarstwa, zorganizowanego podczas targów Polagra Tech 2016.
więcej