25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Czy wiecie, że istnieją lody, których jedzenie korzystnie wpływa na naszą sylwetkę? Nie? To koniecznie odwiedzcie strefę Mistrza Branży podczas SweetTARGów. Swoje lodowe show przedstawi włoski mistrz lodziarstwa i pasjonat sportu - Roberto Botturi.
Przygotowania do targów Mazury HoReCa 2017 weszły w zaawansowany etap. 25-26 kwietnia br. przedstawiciele branży HoReCa spotkają się w centrum targowo-konferencyjnym Expo Mazury w Ostródzie. Prestiżowe konkursy kulinarne, strefa live cooking oraz spotkania biznesowe w formule Business Speed Date to mocne strony wydarzenia.
Nie jest łatwo upiec i udekorować tort. Ale dopiero prawdziwą sztuką jest go dobrze sprzedać! Jak? Tego dowiecie się podczas szkolenia Marty Mężyńskiej! Zapraszamy!
Wg przepisów UE producenci żywności bezglutenowej powinni oznakować swoje wyroby w sposób pozwalający klientom łatwo zidentyfikować je jako bezglutenowe. Jednym ze sposobów, choć niewymaganym przez prawo, jest zamieszczenie na opakowaniu graficznego symbolu przekreślonego kłosa. Niedawno w Polsce na tym tle pojawił się konflikt.
Polskie przedsiębiorstwo Inter Europol rozwija się od lat. Firma stale inwestuje, aby sprostać rosnącemu popytowi na pieczywo z ciasta głęboko mrożonego o wyglądzie rzemieślniczym.
Chcesz nie tylko mieć gotowe receptury, ale od kuchni poznać tajniki wiedzy, którymi rządzi się sztuka kulinarna i cukiernicza? Wreszcie jest w Polsce miejsce, gdzie nie tylko kształci się fachowców, ale zaraża się fascynacją do zawodu. To szkoła dla przyszłych mistrzów branży!
Torty obrotowe, lody bezglutenowe i proteinowe, smakołyki orzechowe bez alergenów i zjawiskowe desery - oto powody, dla których warto odwiedzić Strefę Mistrza Branży podczas SweetTARGów 2017! Czekamy na Was już 25 marca!