25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Od kilku lat w Polsce skutecznie rozwija się rynek niszowych kawiarni – nowe, ciekawe miejsca, których głównym celem jest oferowanie wysokiej jakości napojów na bazie kawy. Tutaj pracują pasjonaci, wkładający dużo wysiłku, by podać jak najlepszy napój, ale też chętnie dzielący się swoją bezcenną wiedzą o kawie.
Działasz w branży cukierniczej lub piekarskiej? Jesteś lub planujesz zostać stałym klientem ZT Kruszwica S.A., największego w Polsce i jednego z największych w Europie przetwórców nasion oleistych? To miejsce jest dla Ciebie!
28 i 29 listopada w Akademii Dekoracji Tortów "Słodka Kreacja" odbędą się szkolenia z Justyną Majewską. Głównym tematem szkoleń będzie lukier królewski w świątecznej odsłonie.
Na rynku spożywczym wciąż ogromną popularnością cieszy się żywność ekologiczna i to właśnie specjalnie dla niej powstanie w kwietniu strefa EcoFood podczas WorldFood Warsaw 2016.
Jak smakują słodycze z kraju Kwitnącej Wiśni? Czym różnią się od tych europejskich? Na wszystkie pytania dotyczące tej kwestii odpowie już w najbliższy czwartek Magdalena Tomaszewska-Bolałek, autorka wielokrotnie nagradzanej publikacji "Japońskie słodycze".
Szef kuchni, mistrz lodziarstwa i ekspert branży lodziarskiej – poznajcie skład polskiej ekipy, która będzie walczyć o Międzynarodowy Puchar Lodziarski w Szanghaju!
Firma Kandy postanowiła rozszerzyć swoją ofertę produktową na rynki bliskowschodnie. Podczas zakończonych niedawno targów Gulfood Manufacturting w Zjednoczonych Emiratach Arabskich promowała przede wszystkim owoce kandyzowane oraz linię kremowych i owocowych nadzień Lauretta.