Czym żywi się świat – innowacje na rynku słodyczy – cz. IV 0
Pora na kolejną dawkę słodkich nowości – tym razem do poszukiwań innowacyjnych produktów Piotra Ławrowskiego dołączyła Anna Sacharczuk. Co dwie głowy, to nie jedna.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Pora na kolejną dawkę słodkich nowości – tym razem do poszukiwań innowacyjnych produktów Piotra Ławrowskiego dołączyła Anna Sacharczuk. Co dwie głowy, to nie jedna.
więcejOd czerwca do grudnia 2014 roku liczba zawieszonych jednoosobowych działalności gospodarczych zmniejszyła się o 94 tysiące. Zmalał także udział takich nieaktywnych firm w ogólnej liczbie mikroprzedsiębiorstw. Na koniec grudnia zawieszone mikroprzedsiębiorstwa stanowiły tylko 8,7% zarejestrowanych działalności gospodarczych.
więcejO polskich hitach eksportowych na targach oraz o zainteresowaniu Polską przez zagranicznych inwestorów opowiada Agnieszka Szpaderska, manager targów WorldFood Warsaw, które odbędą się w dniach 14-16 kwietnia 2015 roku.
więcejAromatyczne, pyszne oraz mocno malinowe – takie właśnie jest nowe nadzienie Lauretta od Kandy.
więcejTylko w XX w. populacja na Ziemi wzrosła trzykrotnie, a zużycie wody aż sześciokrotnie. W ciągu najbliższych 20 lat przeciętna ilość wody przypadająca na jednego mieszkańca globu zmniejszy się o 1/3 . A więc racjonalne wykorzystywanie wody to konieczność.
więcejSłody to odpowiedź na obecne na rynku prozdrowotne trendy. Zapewniają nie tylko powtarzalność produktu, ale także doskonałą jakość i smak, których poszukują coraz bardziej świadomi swoich oczekiwań konsumenci. Pieczywo, wypiekane na słodach, kusi swoim wyglądem, spełniając wszystkie wymogi klienta i producenta.
więcej