Zimno? Nic nie szkodzi 0
Wejdź wprost pod grzałkę do piekarnika nastawionego na 6 minut, w którym już pieką się gorące kanapki. Niemożliwe? A jednak!
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Wejdź wprost pod grzałkę do piekarnika nastawionego na 6 minut, w którym już pieką się gorące kanapki. Niemożliwe? A jednak!
więcejForma opodatkowania ma duży wpływ na zdolność kredytową przedsiębiorców. Największe szanse na kredyt mają osoby rozliczające się z fiskusem za pomocą skali podatkowej i podatku liniowego.
więcej8 lutego br. firma Merkur gościła blisko 300 piekarzy i cukierników z ponad 100 firm z Mazowsza podczas corocznych Targów Piekarniczo-Cukierniczych. Impreza odbyła się w przepięknej scenerii Hotelu Windsor na tle Zalewu Zegrzyńskiego w Jachrance.
więcejPuff Pastry, profesjonalna margaryna do wypieku ciast francuskich i półfrancuskich Spółki Bielmar, została nagrodzona tytułem Produkt Roku w kategorii WYRÓB podczas V Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARGi w Katowicach.
więcejW Akademii tortownia.pl w Warszawie, 5 i 6 marca br. odbyło się szkolenie „Torty z dekoracją w stylu angielskim”, w którym wzięły udział Anna Krawczyk i Weronika Stimma, laureatki IV Mistrzostw Polski Uczniów Szkół Cukierniczych.
więcejJak radomscy piekarze promują pieczywo w szkołach? Przekonaj się sam! 12 marca br. w PSP nr 24 w Radomiu, w godz. 11 i 12 odbędą się kolejne spotkania w ramach Ogólnopolskiej Kampanii Społecznej "Dieta kanapkowa smaczna i zdrowa".
więcej