...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja PS, materiał promocyjny

Bielmar nagrodzony przez cukierników za Puff Pastry

Puff Pastry, profesjonalna margaryna do wypieku ciast francuskich i półfrancuskich Spółki Bielmar, została nagrodzona tytułem Produkt Roku w kategorii WYRÓB podczas V Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARGi w Katowicach.

I miejsce w konkursie dla profesjonalnych produktów dedykowanych branży cukierniczo-piekarniczej to szczególnie cenne wyróżnienie. – powiedział Aleksander Szałajko, Starszy specjalista ds. komunikacji Z.T. Bielmar. Od lat dostarczamy na rynek tłuszcze kulinarne wysokiej jakości, produkowane z najlepszych polskich surowców. Fakt, że nasze starania są docenianie przez tak wymagających odbiorców, utwierdza nas w przekonaniu, że obraliśmy właściwą drogę.- dodał A. Szałajko.

Puff Pastry to profesjonalna margaryna do wypieku ciast listkujących (francuskich i półfrancuskich), dostępna w ofercie produktów profesjonalnych Spółki Bielmar od 2010 roku. Zawiera 80% tłuszczu; zapewnia prawidłową plastyczność w szerokim zakresie temperatur i gwarantuje doskonały efekt listkowania ciasta. Nadaje się do obróbki mechanicznej i ręcznej. Nadaje wypiekom wyjątkowe właściwości smakowo-zapachowe.

 

Margaryna Puff Pastry jest dostępna w kartonach o masie 10 kg, zawierających 5 płyt margaryny opakowanych w folię - każda o wadze 2 kg, w sugerowanej cenie detalicznej ok. 50 zł.


Metryczka produktu:
Producent:    Zakłady Tłuszczowe „Bielmar”
Produkt:     Puff Pastry margaryna profesjonalna
Cena det.:    ok. 50 zł za opakowanie 10 kg

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji