...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Q&A - idealny piec do twojej pracowni

    Q&A - idealny piec do twojej pracowni 0

    Bez względu na to czy dopiero otwierasz swoją pracownię czy też otwierasz kolejny punkt, a także nie zważając na to czy wypiekasz głównie biszkopty oraz blaty bezowe czy też bułeczki lub pizzerinki, jedno jest pewne - piec to serce twojej firmy! Na jakie parametry zwrócić uwagę, wybierając tak ważny element do pracowni?

    więcej
  • Dieta LOW FODMAP w ofercie sieci Fit Cake

    Dieta LOW FODMAP w ofercie sieci Fit Cake 0

    Sieć franczyzowa Fit Cake jako pierwsza wprowadza na polski rynek słodycze LOW FODMAP przeznaczone dla osób z zaburzeniami pokarmowymi SIBO i zespołem jelita drażliwego. Schorzenia te dotykają też osób aktywnych i zdrowo odżywających się. Przy ich leczeniu kluczowa jest dieta.

    więcej
  • Tony’s Chocolonely przypomina o prawdziwej cenie czekolady

    Tony’s Chocolonely przypomina o prawdziwej cenie czekolady 0

    Holenderski producent Tony’s Chocolonely z okazji Światowego Dnia Czekolady wypuścił dwa nowe batoniki pod nazwą Independent Bars. Mają wspierać małe, niezależne sklepy i przypominać, z czym wiąże się cena czekolady i jak złożony jest łańcuch jej pozyskiwania.

    więcej
  • Gofry bez tabu

    Gofry bez tabu 0

    Czy gofry mogą skłaniać do dyskusji wykraczającej poza ich chrupkość i dodatki? Okazuje się, że tak. W ostatnim tygodniu kontrowersje wzbudziły gofry otwartej w Warszawie przy Placu Zbawiciela cukierni Dickery. A to za sprawą ich kształtu przypominającego męskie i żeńskie genitalia.

    więcej
  • PAC, POD i SMC dla dowolnego produktu? Tak, i to od ręki

    PAC, POD i SMC dla dowolnego produktu? Tak, i to od ręki 0

    Etykiety produktu to skarbnica wiedzy. Jeśli będziemy wiedzieć, jak je poprawnie odczytywać, to wykorzystanie dowolnego produktu do naszej receptury lodowej przestanie być problemem. Ponieważ specjalizuję się w upraszczaniu codziennej pracy, nie będę was zanudzał żmudnymi procesami obliczeniowymi.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe