...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Artykuły

  • Dzień św. Klemensa - święto piekarzy i cukierników

    Dzień św. Klemensa - święto piekarzy i cukierników 0

    15 marca to wielki dzień dla każdego piekarza i cukiernika. Wszystkim piekarzom i cukiernikom składamy serdeczne życzenia pomyślności, wytrwałości w trudnych dla rzemiosła czasach, a przede wszystkim pomysłów na ciągły rozwój!

    więcej
  • Nowości KOMPLET Polska prosto z Expo Sweet 2012

    Nowości KOMPLET Polska prosto z Expo Sweet 2012 0

    Podczas targów Expo Sweet 2012 firma KOMPLET Polska zaprezentowała dwa nowe, innowacyjne produkty, które w lutym br. wzbogaciły ofertę producenta. Targi były okazją do przedstawienia klasycznego deseru Crème brûlée oraz nowej mieszanki piekarniczej – ProBody.

    więcej
  • Września górą!

    Września górą! 0

    23 lutego, w ostatni dzień Expo Sweet, odbyła się najbardziej dynamiczna z imprez towarzyszących: II Ogólnopolskie Mistrzostwa Uczniów Szkół Cukierniczych. Świetna zabawa i pozytywne emocje udzieliły się wszystkim zebranym. Tego dnia nie było przegranych.

    więcej
  • SweetTARG 2012 – podsumowanie

    SweetTARG 2012 – podsumowanie 0

    Regionalne targi mają swój niewątpliwy urok – przez 3 dni, mimo dużej frekwencji odwiedzających, można było spotkać się i porozmawiać z każdym wystawcą. W mniejszym splendorze i bez takiego szumu medialnego na Śląsku pojawili się wystawcy, których tydzień wcześniej pochłonęło doszczętnie Expo Sweet.

    więcej
  • Polacy poza podium - Puchar Świata w Piekarstwie

    Polacy poza podium - Puchar Świata w Piekarstwie 0

    Polska drużyna startująca w Pucharze Świata w Piekarstwie w składzie: Marcin Surowiecki, Paweł Chojecki i Przemysław Koperski znalazła się poza podium, mimo to występ był bardzo udany. Bezkonkurencyjna okazała się drużyna z Japonii, na 2. miejscu uplasowała się drużyna ze Stanów Zjednoczonych, natomiast na 3. - Tajwan.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe