Dziury w ewidencji gospodarczej 0
Pół miliona przedsiębiorców nie figuruje w ewidencji gospodarczej. Obecnie nie można zweryfikować blisko co trzeciej z 1,7 mln polskich firm - podało "Metro".
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Pół miliona przedsiębiorców nie figuruje w ewidencji gospodarczej. Obecnie nie można zweryfikować blisko co trzeciej z 1,7 mln polskich firm - podało "Metro".
więcejStewia, ta niepozorna roślina o dużych możliwościach, coraz bardziej budzi zainteresowanie branży spożywczej. Produkowany z niej słodzik jest z powodzeniem stosowany we Francji i USA. Już pojawił się w napoju Fanta o obniżonej kaloryczności. Czy w Polsce też się przyjmie, niekoniecznie w napojach?
więcejNiedawno zakończyła się edycja programu Czysty Biznes pt. "Propagowanie czystego biznesu w Polsce", realizowana w latach 2007-2011. Firmy biorące udział nie tylko zmniejszyły koszty działalności, ale wyróżniły się na coraz bardziej ciasnym rynku.
więcejWiele firm Czystego Biznesu przekonało się, że ochrona środowiska ma wymierne korzyści. Pozwala zmniejszyć zużycie energii elektrycznej, cieplnej, ograniczyć zużycie wody i ilość wytwarzanych odpadów. Przynosi również wartość bezcenną - dobrą opinię społeczną.
więcejW ciągu dwóch najbliższych miesięcy Grycan otworzy lokal w w centrum handlowym Port Łódź w Łodzi. Jak donosi portal DlaHandlu.pl, na realizację czekają umowy podpisane m.in. z operatorami budowanej Galerii Katowickiej, a także Poznań City Center.
więcejJuż teraz Polska Federacja Producentów Żywności Związek Pracodawców zaprasza do udziału w konferencji: „Kontrola bezpieczeństwa i jakości żywności w praktyce”. Termin: 22 luty 2012 r., tradycyjnie w Hotelu Marriott w Warszawie.
więcejHACCP dość często jest postrzegany jedynie jako koszt. Tak naprawdę jest to system działający na korzyść przedsiębiorcy.
więcej