...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Bezglutenowy chleb Bogdana Smolorza wyróżniony

Magazyn Hipoalergiczni po raz kolejny przyznał certyfikaty dla produktów o szczególnych aspektach zdrowotnych i wyjątkowej jakości. W kategorii pieczywo został nagrodzony chleb bezglutenowy autorstwa Bogdana Smolorza.

Serwis Hipoalergiczni jest adwokatem konsumentów, weryfikuje składy chemiczne, rzetelność deklaracji producenta na etykiecie, ważność certyfikatów oraz przydatność produktu. Spośród setek przetestowanych przez redakcję nowości, wyłonione zostały produkty poszczególnych kategorii, które są bezpieczne oraz funkcjonalne dla człowieka, ze szczególnym uwzględnieniem grupy osób z alergiami, nietolerancjami i astmą.

 


Certyfikaty przyznawane są corocznie od 2013 r. W tym roku wyłoniono 5 produktów, które zostały uznane za ważne, przełomowe, prozdrowotne i przydatne. Są to zarazem wyroby ekologiczne, etyczne i nie mające żadnego negatywnego wpływu zarówno na zdrowie człowieka, jak i na środowisko naturalne. Wyróżnienia przyznano po obradach jury, które w ocenie brało pod uwagę takie kryteria jak: bezpieczeństwo produktu, aspekt ekologiczny, kraj pochodzenia, a także posiadane certyfikaty i realny wpływ na komfort życia alergików i astmatyków.

W kategorii pieczywo certyfikat został przyznany chlebowi wybornemu autorstwa Bio Piekarza, Bogdana Smolorza. Bezglutenowy wypiek w składzie zawiera, min. mąkę z komosy ryżowej, mąkę gryczaną, ryżową, kasztanową, jaglaną i skrobię z tapioki.

 

Hipoalergiczni >>> KLIK!


Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji