...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Czekoladowy rejs z Costa Cruises

Już tej jesieni wielbiciele czekolady będą mogli wybrać się w niezwykłą podróż. Włoskie przedsiębiorstwo żeglugowe Costa Cruises (Costa Crociere) ogłosiło, że we współpracy z Barry Callebaut zabierze pasażerów w rejs o nazwie ChocoCruise – Explore the World of Chocolate, na pokładzie swojego flagowego statku Costa Toscana.

Rejs odbędzie się w dniach 17-24 listopada. Goście odwiedzą regiony Morza Śródziemnego, m.in. Genuę, Marsylię, Barcelonę, Cagliari, Neapol, Rzym. W czekoladowej podróży będą im towarzyszyć mistrzowie cukiernictwa i ambasadorzy marki Barry Callebaut: lberto Simionato z Włoch, Joël Perriard ze Szwajcarii, Philippe Bertrand z Francji, Ramon Morató z Hiszpanii i Alexandre Bourdeaux z Belgii, pod przewodnictwem piekarza i cukiernika z Costa Toscana, Riccardo Bellaery.

 


Organizatorzy zapewniają szereg ciekawych doświadczeń związanych z czekoladą, w tym warsztaty, pokazy kulinarne czy degustacje różnorodnych czekoladowych dań (nie tylko deserów), inspirowanych odwiedzanymi miejscami. W menu znajdą się także koktajle przygotowywane przez włoskich mistrzów barmanów, ambasadorów marki Bacardi.

ESS

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji