...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Administrator

Dni Otwarte Polmarkus

19 i 20 września zapraszamy do Międzynarodowego Centrum Kongresowego w Katowicach. W tym roku czeka na Państwa ponad 60 stoisk podzielonych na 10 stref tematycznych.

Na stoiskach odbywać się będą pokazy na żywo oraz prezentowane będą nowości na sezon jesienno-zimowy w zgodzie z najnowszymi trendami. Będzie możliwość sprawdzenia działania nowej generacji urządzeń do produkcji i przechowywania, które wpłyną na optymalizację kosztów działania zakładu. Każdego dnia prowadzony będzie panel dyskusyjny z zaproszonymi gośćmi poprzedzony prelekcjami. Wysłuchamy wykładu Prof. Dr hab. Henryka Mruka na temat doskonalenia komunikacji z pracownikami i klientami. Poruszone zostaną również aspekty współpracy z nowym pokoleniem pracowników wchodzących na rynek. Kinga Hankiewicz – Business development manager w agencji Kantar – opowie o trendach, na jakie muszą zwrócić uwagę wszyscy, chcący z powodzeniem prowadzić biznes cukierniczo-piekarniczy w nadchodzących latach – nie chodzi tu wyłącznie o produkty żywnościowe, ale również o sposób aranżacji lokalu i prezentacji produktu. 


Strefy tematyczne tegorocznych Dni Otwartych:

  • Super Food - rozwiązania, które przyciągną do Twojego biznesu klientów znających się na jakości produktów
  • Opakowania - opakowanie na znaczenie, poznaj najnowsze trendy i wymogi związane ze znakowaniem produktów
  • Pasty i barwniki - pokazy technologiczne ze świadomego zastosowania barwników i past w cukiernictwie
  • Czekolada - najnowsze trendy oraz produkcja draży na bazie czekolady i bakalii
  • HoReCa - słone i słodkie przekąski, technologia szokowego mrożenia żywności
  • Bakalie, ziarna i przyprawy - niezbędne dodatki w każdej piekarni i cukierni
  • Lody - lody w rożku, maszyny dozujące do kubeczków, przygotowanie do sprzedaży impulsowej
  • Zima - stollen, piernik, panettone - sezonowe przysmaki z całego świata
  • Napoje - wyborna kawa, lemoniady, mocktaile - inspirujące aplikacje w światowym stylu
  • Dekoracje - dodatki, dzięki którym nawet niedoświadczony cukiernik stworzy doskonałe desery

 


Dni Otwarte firmy Polmarkus to przede wszystkim przestrzeń do nawiązywania nowych kontaktów i partnerstw biznesowych, dlatego hasłem przewodnim tegorocznego wydarzenia jest Odkrywanie nieograniczonych możliwości, do czego zachęcamy. 

Dni Otwarte to impreza zamknięta, możliwość wstępu mają tylko zaproszeni goście. Jeśli są Państwo zainteresowani wzięciem udziału w wydarzeniu, prosimy o kontakt z Przedstawicielem handlowym firmy Polmarkus.  

https://dniotwarte.polmarkus.com.pl/ 


Bieżące wydanie czasopisma

Jaki krem do przekładania, a jaki do tynkowania tortu? Od czego zacząć wegańską rewolucję w cukierni? Co to jest crookie? I czym się różnią świderki Ice Dream Team?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji