...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Lody naturalnie - premiera już w lutym!

Pierwsza publikacja poświęcona produkcji lodów rzemieślniczych autorstwa Szymona Sapiehy już przedsprzedaży. Oficjalna premiera już wkrótce na stoisku Mistrza Branży.

Szymon Sapieha to rozpoznawalna marka, ceniony szkoleniowiec i właściciel sieci lodziarni. Czytelnicy Mistrza Branży mogli korzystać z jego wiedzy i bogatego doświadczenia w branży lodziarskiej, śledząc felietony publikowane w jego autorskiej rubryce. Teraz przyszedł czas na jego książkę. “Lody naturalnie” to kompendium wiedzy na temat produkcji lodów od podstaw. Ale także zbiór wskazówek, co do uposażenia i prowadzenia lokalu. Swój rozdział znalazły tu także porady marketingowe i przemyślenia dotyczące zmian w lodziarstwie na przestrzeni lat (poruszając temat, np. lodów wegańskich czy bezcukrowych). Autor w prosty i wyczerpujący sposób wyjaśnia procesy zachodzące poprzez dodanie poszczególnych surowców i ich rolę. Dzieli się także recepturami, zachęcając do własnych eksperymentów.     

 

Oficjalna premiera książki odbędzie się 25 lutego na stoisku "Mistrza Branży", gdzie będzie możliwość jej zakupu oraz rozmowy z autorem.

>>> LINK DO WYDARZENIA

Tymczasem ruszyła przedsprzedaż. Tylko do końca stycznia książka jest dostępna w niższej cenie, 99 zł (regularna cena 149 zł). Książkę można zakupić online.

>>> LINK DO SKLEPU


Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji