...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Lody naturalnie - premiera już w lutym!

Pierwsza publikacja poświęcona produkcji lodów rzemieślniczych autorstwa Szymona Sapiehy już przedsprzedaży. Oficjalna premiera już wkrótce na stoisku Mistrza Branży.

Szymon Sapieha to rozpoznawalna marka, ceniony szkoleniowiec i właściciel sieci lodziarni. Czytelnicy Mistrza Branży mogli korzystać z jego wiedzy i bogatego doświadczenia w branży lodziarskiej, śledząc felietony publikowane w jego autorskiej rubryce. Teraz przyszedł czas na jego książkę. “Lody naturalnie” to kompendium wiedzy na temat produkcji lodów od podstaw. Ale także zbiór wskazówek, co do uposażenia i prowadzenia lokalu. Swój rozdział znalazły tu także porady marketingowe i przemyślenia dotyczące zmian w lodziarstwie na przestrzeni lat (poruszając temat, np. lodów wegańskich czy bezcukrowych). Autor w prosty i wyczerpujący sposób wyjaśnia procesy zachodzące poprzez dodanie poszczególnych surowców i ich rolę. Dzieli się także recepturami, zachęcając do własnych eksperymentów.     

 

Oficjalna premiera książki odbędzie się 25 lutego na stoisku "Mistrza Branży", gdzie będzie możliwość jej zakupu oraz rozmowy z autorem.

>>> LINK DO WYDARZENIA

Tymczasem ruszyła przedsprzedaż. Tylko do końca stycznia książka jest dostępna w niższej cenie, 99 zł (regularna cena 149 zł). Książkę można zakupić online.

>>> LINK DO SKLEPU


Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji