...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK

Mistrz Branży & Przyjaciele na Sweettargach 2018. Mamy dla Was bezpłatne wejściówki

Wkrótce Sweettargi, a na targach Mistrz Branży w doborowym towarzystwie! 17-18 marca będziemy gościć Sylwię Grodzką-Habę, Daniela Coceanciga, dekoratorki Kingę Jakimowicz oraz Katarzynę Osiecką, mistrzów: Biopiekarza Bogdana Smolorza i Wiesława Kucię (Modecor)! Już dziś czekamy na Was z zaproszeniami na targi!

Na redakcyjnym stoisku Mistrza Branży (nr 27) będzie ciekawie, pomysłowo, pięknie i smacznie. A to dzięki naszym Gościom – mistrzom w swoim fachu! Zaprzyjaźnieni cukiernicy, piekarze i dekoratorki podzielą się z Wami wiedzą i pomysłami na wypieki, dekoracje oraz smak!

W sobotę spotkacie Wiesława Kucię (Modecor), który zakręci Waszą uwagę, przedstawiając widowiskową sztukę dekorowania tortów obrotowych. Kiedy w powietrzu zapachnie chlebem, ale w wersji bezglutenowej i ekologicznej, to znak, że w naszym gronie jest Biopiekarz, niezłomny mistrz tradycyjnego piekarstwa Bogdan Smolorz.

Wiesław Kucia, Modecor

Biopiekarz Bogdan Smolorz

Ok. 13.00 swoją obecność zapowiedziała Sylwia Grodzka-Haba (Pani Foremka), która występi wspólnie z Danielem Coceancig! Ten team wiele osób widziało w finale Cukierniczych Mistrzostw Polski w Warszawie, gdzie serwowali tort deserowy. Na Sweettargach zgrany duet pokaże swoją nowoczesną interpretację tradycyjnych wypieków na Wielkanoc. Nie będzie standardowo!

Sylwia Grodzka-Haba, Pani Foremka

Daniel Coceancig

A w niedzielę od godz. 11.00 będzie duuuużo sugarcraftingu!! Tak zapowiada Kinga Jakimowicz, redaktor prowadząca Mistrza Dekoracji, znana dekoratorka i właścicielka Torcika :) Kinga pokaże zastosowanie nowej na polskim rynku masy cukrowej Formix. Mało tego, wraz z Kasią Osiecką, właścicielką Lukrowych Czarów i jurorką konkursu tortów Cake Festival Poland, odpowie na wszelkie Wasze pytania dotyczące zbliżającej się edycji najsłodszego festiwalu w Polsce!

Kinga Jakimowicz, firma Torcik, redaktor prowadząca Mistrza Branży oraz organizatorka Cake Festival Poland w Katowicach

Katarzyna Osiecka, Lukrowe Czary

W poniedziałek pojawi się nasza autorka, kreatorka biznesu i ambasadorka zmian Alina Śmiłowska, która wciągnie młodych adeptów sztuki piekarskie, cukierniczej w sztukę rozwijania własnych kompetencji biznesowych. Uczniowie ze Śląska wezmą udział w autorskich, nietypowych warsztatach rozwijających własne pokłady kreatywności potrzebne w biznesie. Kto z uczniów ma ochotę dołączyć do niecodziennego projektu, wyzwolić w sobie energię twórczą, niech zgłosi się do nas :) Więcej informacji TUTAJ

UWAGA: ze względu na liczbę chętnych Warsztaty odbędą się na stoisku nr 115.

Spędź z nami Sweettargi! Zapraszamy :)

 

BEZPŁATNE ZAPROSZENIE na Sweettargi 2018 w PDF-ie
(załącznik poniżej)

Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji