Wkrótce Sweettargi, a na targach Mistrz Branży w doborowym towarzystwie! 17-18 marca będziemy gościć Sylwię Grodzką-Habę, Daniela Coceanciga, dekoratorki Kingę Jakimowicz oraz Katarzynę Osiecką, mistrzów: Biopiekarza Bogdana Smolorza i Wiesława Kucię (Modecor)! Już dziś czekamy na Was z zaproszeniami na targi!
Podobne artykuły
Szykujcie się na dobrze spędzony czas z Mistrzem Branży. Sweettargi 23-25 marcaLody w wersji fit - pokaz Roberto BotturiSweetTARGi 2016: Strefa kunsztu, smaku i inspiracjiNa redakcyjnym stoisku Mistrza Branży (nr 27) będzie ciekawie, pomysłowo, pięknie i smacznie. A to dzięki naszym Gościom – mistrzom w swoim fachu! Zaprzyjaźnieni cukiernicy, piekarze i dekoratorki podzielą się z Wami wiedzą i pomysłami na wypieki, dekoracje oraz smak!
W sobotę spotkacie Wiesława Kucię (Modecor), który zakręci Waszą uwagę, przedstawiając widowiskową sztukę dekorowania tortów obrotowych. Kiedy w powietrzu zapachnie chlebem, ale w wersji bezglutenowej i ekologicznej, to znak, że w naszym gronie jest Biopiekarz, niezłomny mistrz tradycyjnego piekarstwa Bogdan Smolorz.
Ok. 13.00 swoją obecność zapowiedziała Sylwia Grodzka-Haba (Pani Foremka), która występi wspólnie z Danielem Coceancig! Ten team wiele osób widziało w finale Cukierniczych Mistrzostw Polski w Warszawie, gdzie serwowali tort deserowy. Na Sweettargach zgrany duet pokaże swoją nowoczesną interpretację tradycyjnych wypieków na Wielkanoc. Nie będzie standardowo!
A w niedzielę od godz. 11.00 będzie duuuużo sugarcraftingu!! Tak zapowiada Kinga Jakimowicz, redaktor prowadząca Mistrza Dekoracji, znana dekoratorka i właścicielka Torcika :) Kinga pokaże zastosowanie nowej na polskim rynku masy cukrowej Formix. Mało tego, wraz z Kasią Osiecką, właścicielką Lukrowych Czarów i jurorką konkursu tortów Cake Festival Poland, odpowie na wszelkie Wasze pytania dotyczące zbliżającej się edycji najsłodszego festiwalu w Polsce!
W poniedziałek pojawi się nasza autorka, kreatorka biznesu i ambasadorka zmian Alina Śmiłowska, która wciągnie młodych adeptów sztuki piekarskie, cukierniczej w sztukę rozwijania własnych kompetencji biznesowych. Uczniowie ze Śląska wezmą udział w autorskich, nietypowych warsztatach rozwijających własne pokłady kreatywności potrzebne w biznesie. Kto z uczniów ma ochotę dołączyć do niecodziennego projektu, wyzwolić w sobie energię twórczą, niech zgłosi się do nas :) Więcej informacji TUTAJ
UWAGA: ze względu na liczbę chętnych Warsztaty odbędą się na stoisku nr 115.
Spędź z nami Sweettargi! Zapraszamy :)
BEZPŁATNE ZAPROSZENIE na Sweettargi 2018 w PDF-ie
(załącznik poniżej)