...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Nadchodzi #FOODie - nowy tytuł naszego wydawnictwa

W ciągu blisko 10 lat funkcjonowania naszego wydawnictwa i po wielu publikacjach branżowych zdecydowaliśmy się na dalszy krok - już niebawem ukaże się nasz nowy tytuł, tym razem skierowany do konsumenta! Zapraszamy do współpracy!

Współczesny konsument jest wymagający, bo pragnie dostać produkt nie tylko zjawiskowy wizualnie, ale też z dobrej jakości składników, tworzony z pasją, funkcjonalny oraz bezpieczny, a wreszcie też zaskakujący smakowo. Współczesny konsument to osoba obeznana ze światem gastronomicznym, podróżująca i zaznajomiona z trendami światowymi, a także świadoma funkcjonowania i potrzeb organizmu. Dbająca przy tym nie tylko o równowagę ciała, ale też środowiska. To osoba, która od jedzenia chce więcej! To foodie, czyli współczesny smakosz! Właśnie z myślą o takich osobach postanowiliśmy pójść o krok dalej i wydać magazyn dedykowany tym wszystkim, którzy za foodie się uważają! 

 


Czym wyróżnia się magazyn #Foodie?

W gąszczu wielu innych magazynów kulinarnych, które jako redakcja uwielbiamy, czytamy i szanujemy, zauważyliśmy pewien brak! Mianowicie, zdecydowana większość magazynów o jedzeniu i lokalach gastronomicznych zapomina o pokazywaniu świetnych piekarni, lodziarni czy cukierni. #Foodie będzie skupiony właśnie na tej branży, ale tym razem - w przeciwieństwie do mistrza Branży - będziemy pokazywać je od nieco innej strony. Chcemy pokazać konsumentom jak wiele świetnego pieczywa oraz ciast i deserów produkuje się w Polsce, ale też zdradzić nieco więcej informacji. Wszystko po to, by sami konsumenci zaczęli nieco bardziej doceniać te produkty i zyskać większą świadomość o  nich. W odróżnieniu też od wielu magazynów, nie chcemy skupiać się wyłącznie na jedzeniu wedle jednej określonej diety.

Smakowite treści

Oprócz prezentacji piekarni, cukierni i lodziarni, sporo będzie treści edukacyjnych, a także receptur, porad itd. #Foodie to magazyn skupiony na potrzebach współczesnych konsumentów i świata. Innymi słowy, będzie sporo na temat obecnych trendów, takich jak zero waste, produkty wegańskie, słodkości w stylu fit, ale też comfort food, jedzenie lokalne i jak za dawnych lat.  Chcemy poszerzać wiedzę naszych czytelników, ale też stanowić chwilę wartościowego relaksu i karmić inspiracjami. W pierwszym numerzem m.in. o pieczeniu chleba w domu, fenomenie butikowych cukierni, deserach z resztek, mitach na temat czekolady. 

Nasz team

Team zajmujący się treściami do magazynu to także foodie! Udało nam się zaprosić do współpracy znanych blogerów oraz  zaprzyjaźnionych dziennikarzy kulinarnych, ale też dietetyków i specjalistów branży kulinarnej. Na nasze zaproszenie odpowiedzieli, m.in. Agnieszka Jasińska (Kulinarne Nawigacje), Laura Osęka (autorka książek kulinarnych), Dominika Zagrodzka (Have a Bite), Małgorzata Kalemba-Drożdż (Trochę Inna Cukiernia), Ula Stępniak (Ulastepniak.pl), Angelika Witaszewska (Mamagerka.pl). 

Zapraszamy do współpracy!

Chcesz zaprezentować swój lokal? A może jesteś producentem dobrej jakości produktów spożywczych, słodkości, kawy? Zapraszamy do współpracy! Zostań partnerem wydania! A może chcesz opublikować swój artykuł na naszych łamach? Zachęcamy do wysłania nam propozycji współpracy, jesteśmy otwarci na Wasze propozycje! Razem twórzmy kulturę dobrego jedzenia i przywróćmy właściwy szacunek zawodowi cukiernika, piekarza i lodziarza! 

Kontakt z redakcją >>> redakcja@mistrzbranzy.pl

Kontakt z działem marketingu >>> marketing@mistrzbranzy.pl  



Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji