...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Pani Foremka rusza z filmikami instruktażowymi

Zjawiskowe monoporcje Sylwii Grodzkiej-Haba zna już cała Polska. Teraz będzie okazja poznać tajniki ich powstawania! Pani Foremka rusza z filmikami online.

Pani Foremka to jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek cukiernictwa butikowego w Polsce. Cukiernia Sylwii Grodzkiej-Haba od trzech lat funkcjonuje w centrum Mysłowic. Jakiś czas temu właścicielka zaczęła prowadzić szkolenia stacjonarne. Teraz wkracza w nowy rozdział. Na jej stronie już wkrótce pojawią się filmiki instruktażowe. 

 

 

- Z zamiarem tworzenia filmów instruktażowych nosiłam się od dłuższego czasu. Było to związane głównie z tym, że dla dużej części osób logistyka uczestniczenia w moich szkoleniach stacjonarnych na Śląsku okazywała się zbyt dużym wyzwaniem. Chcąc odpowiedzieć na ich potrzeby, a jednocześnie rozwinąć skrzydła w nieco innym obszarze, niż szkolenia stacjonarne, postanowiłam zacząć nagrywać filmy, które ukażą się online. 

 

 

Plan na filmiki powstał już kilka miesięcy temu, a obecna sytuacja tylko przyspieszyła tą decyzję. Projekt realizowany jest z udziałem profesjonalnej ekipy filmowej oraz z zaprzyjaźnionym studiem kulinarnym. Treści zawarte w filmikach będą skierowane do osób o różnym stopniu zaawansowania. Treści będą udostępniane odpłatnie za pośrednictwem strony internetowej https://sylwiagrodzkahaba.com.

 

 

- Wszystkie kwestie merytoryczne opracowywuję sama. Są one dość złożone i rozbudowane, odpowiednie dla osób o różnym stopniu zaawansowania. Jednym z najistotniejszych celów, jaki przyświecał mi podczas tworzenia filmów było skupienie się na technicznej stronie przygotowywania receptury, tj. omówienie i wyjaśnienie procesów, technologii produkcji i właściwości poszczególnych składników, które pozwalają na osiągnięcie takich, czy innych rezultatów. Nie proszę tylko u ubicie białek, ale wyjaśniam, co sprawia, że białka w ogóle się ubijają. Nie rzucam temperaturami jak z rękawa, tylko tłumaczę dlaczego dany zakres temperatury jest tak ważny. Wszystko to sprawia, że moje filmy są świetnym kompendium wiedzy, bazą do tworzenia własnych receptur, a także inspiracją dla wszystkich, którzy takiej inspiracji właśnie szukają. 

 

Bieżące wydanie czasopisma

W czym tkwi fenomen bento cake? Co zagraża dziś najmocniej lodziarniom rzemieślniczym? Jakie nowinki pojawiły się na tegorocznych targach Sigep?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać



     

    Drodzy Czytelnicy, wszystkie materiały na portalu Mistrz Branży są darmowe. Wspieramy tym rzemiosło, bo jest dla nas najważniejsze. Jeśli możecie, wspomóżcie również nasze dzieło wykupując prenumeratę lub przekazując cegiełkę na funkcjonowanie i rozwój. Z góry dziękujemy.

    wspieraj twórczość Mistrza Branży wspieraj twórczość Mistrza Branży
     


    Przejrzyj numer online lub pobierz PDF >>

    Drukowany numer dostępny w prenumeracie >>

    żytni IG niski indeks

    oprogramowanie dla piekarni

    Wypieki wegańskie puratos

    Lody MEC3

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji