...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Pani Foremka rusza z filmikami instruktażowymi

Zjawiskowe monoporcje Sylwii Grodzkiej-Haba zna już cała Polska. Teraz będzie okazja poznać tajniki ich powstawania! Pani Foremka rusza z filmikami online.

Pani Foremka to jedna z najbardziej rozpoznawalnych marek cukiernictwa butikowego w Polsce. Cukiernia Sylwii Grodzkiej-Haba od trzech lat funkcjonuje w centrum Mysłowic. Jakiś czas temu właścicielka zaczęła prowadzić szkolenia stacjonarne. Teraz wkracza w nowy rozdział. Na jej stronie już wkrótce pojawią się filmiki instruktażowe. 

 

 

- Z zamiarem tworzenia filmów instruktażowych nosiłam się od dłuższego czasu. Było to związane głównie z tym, że dla dużej części osób logistyka uczestniczenia w moich szkoleniach stacjonarnych na Śląsku okazywała się zbyt dużym wyzwaniem. Chcąc odpowiedzieć na ich potrzeby, a jednocześnie rozwinąć skrzydła w nieco innym obszarze, niż szkolenia stacjonarne, postanowiłam zacząć nagrywać filmy, które ukażą się online. 

 

 

Plan na filmiki powstał już kilka miesięcy temu, a obecna sytuacja tylko przyspieszyła tą decyzję. Projekt realizowany jest z udziałem profesjonalnej ekipy filmowej oraz z zaprzyjaźnionym studiem kulinarnym. Treści zawarte w filmikach będą skierowane do osób o różnym stopniu zaawansowania. Treści będą udostępniane odpłatnie za pośrednictwem strony internetowej https://sylwiagrodzkahaba.com.

 

 

- Wszystkie kwestie merytoryczne opracowywuję sama. Są one dość złożone i rozbudowane, odpowiednie dla osób o różnym stopniu zaawansowania. Jednym z najistotniejszych celów, jaki przyświecał mi podczas tworzenia filmów było skupienie się na technicznej stronie przygotowywania receptury, tj. omówienie i wyjaśnienie procesów, technologii produkcji i właściwości poszczególnych składników, które pozwalają na osiągnięcie takich, czy innych rezultatów. Nie proszę tylko u ubicie białek, ale wyjaśniam, co sprawia, że białka w ogóle się ubijają. Nie rzucam temperaturami jak z rękawa, tylko tłumaczę dlaczego dany zakres temperatury jest tak ważny. Wszystko to sprawia, że moje filmy są świetnym kompendium wiedzy, bazą do tworzenia własnych receptur, a także inspiracją dla wszystkich, którzy takiej inspiracji właśnie szukają. 

 

Bieżące wydanie czasopisma

Masa makowa i marcepanowa do ciast i nie tylko. Wszystko o migdałach. Wigilijny chleb, czyli opłatek. Jak planować pracę, by zapobiec przedświątecznej gorączce.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji