...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AK, materiał promocyjny

Próby wypiekowe Böckera i firmy Debag

Dwa dni temu, 10 stycznia, odbyły się pierwsze próby wypiekowe w przyzakładowej piekarni testowej firmy Debag, znajdującej się w Sycowie (woj. dolnośląskie). Takie próby będą się odbywały co miesiąc.

Próby wypiekowe z udziałem zaproszonych piekarzy przeprowadził Radosław Malmon, przedstawiciel firmy Böcker w Polsce. Ze strony firmy Debag swą wiedzą dzielili się: mistrz piekarski Franz Taphorn oraz inż. Harald Reppe, główny specjalista Debagu od techniki chłodniczej, a także przedstawiciele firmy Debag w Polsce.

Styczniowa prezentacja  rozpoczyna cykl wspólnych prób wypiekowych, które będą prowadzone tematycznie raz w miesiącu.  

Pro Ascobloc Sp. z o.o.  jest polskim przedstawicielem firmy Debag Deutsche Backofenbau GmbH (siedziba firmy: Bautzen).  Strona  internetowa: www.debag.pl, www.ascobloc.pl

Redakcja "Mistrza Branży" będzie śledziła cykl spotkań.

 

Bieżące wydanie czasopisma

Za co Polacy pokochali jagodzianki? Czym ustabilizować krem na zimno? Jak projektować słodkie stoły? Skąd się biorą alergie pokarmowe? Do czego dodawać szafranu?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji