...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Wielkanoc z jajem - konkurs wyjątkowych słodkości

Jajko - bez niego nie byłoby Wielkanocy i wielkanocnych wypieków. Dlatego jest ono tematem konkursu organizowanego przez redakcję MB! Użyj jajek w recepturze, udekoruj motywem pisanek swoją pracę albo... zaprezentuj słodkości z jajem!

Serniki, mazurki, baby, pascha - Wielkanoc to pole do popisu dla tradycyjnych wypieków. Ważny jest tu nie  tylko skład, ale przede wszystkim dekoracja. Jako, że jajo jest nie tylko ważnym elementem większości receptur, ale też motywem dekoracyjnym, stało się ono głównym tematem naszego wielkanocnego konkursu, do którego udziału niniejszym Was zapraszamy!

 

 

Co trzeba zrobić?

Zamieść na naszym fanpagu pod postem konkursowym (opublikowanym dnia 19.03.2021)  https://www.facebook.com/MistrzBranzy/photos/a.239901029427369/3946902375393864 zdjęcie autorskiego wypieku lub deseru wielkanocnego zgodnego z tematem. Jednocześnie wyślij  jego autorską recepturę na adres redakcji >>> redakcja@mistrzbranzy.pl

Co znaczy "z jajem"?

Im kreatywniej podejdziesz do tematu, tym lepiej! Jaj użyj w recepturze, jako elementu dekoracji, ale też potraktuj konkurs jako zabawę! Twój wypiek lub deser nie musi być poważny! Trudne czasy domagają się uśmiechu oraz dystansu i tego właśnie oczekujemy. Niech Twoja praca będzie z jajem, poczuciem humoru, ale i dobrym smakiem.

Zbieraj lajki!

Do zabawy warto zachęcić znajomych! Zdjęcie zamieszczone pod konkursowym komentarzem, które zyska największą liczbę lajków zostanie również nagrodzone!

Do kiedy?

Konkurs trwa od 18.03.2021 do 31.03.2021 do godziny 24.00. 

Dla kogo?

Udział w konkursie jest bezpłatny i mogą w nim uczestniczyć zarówno profesjonaliści, jak też pasjonaci, a także uczniowie szkół gastronomicznych.

Jury i nagrody

Prace konkursowe oceni specjalnie powołane do tego jury w składzie:

  • Kinga Jakimowicz 

  • Angelika Chwyć

  • Krzysztof Kopciński

  • Maciej Rosiński 

.Na laureatów 3 pierwszych miejsc czekają cenne nagrody: 

- zestaw rantów do wypieków marki Dorosiowe Ranty https://www.sklep.drranty.pl/

- gadżety cukiernicze Credin Polska https://www.facebook.com/CredinPolska/

- czekolady i sosy do deserów marki Terravita http://terravitapro.pl/   https://www.facebook.com/TerravitaDobraEnergiaNaStart 

- szkolenie online w Warsaw Academy of Pastry Arts https://www.wapas.pl/,  https://www.sempreinfo.pl/ , https://www.cukieteria.pl/

vouchery  na zestaw kolorowych podkładów pod torty artystyczne podkladycukiernicze.pl

 -  buza i koszulka z nadrukiem  https://tosienosi.eu/ 

-   vouchery  do sklepu https://torcik.net/

Przewidziane są również wyróżnienia!

 

 

Uwaga!

Szczegółowy regulamin znajdziecie jako PDF pod tym artykułem!

Bieżące wydanie czasopisma

Poznaj nowe trendy, takie jak kakao ceremonialne, zainspiruj się recepturami finalistów Mistrzostw Polski na Pralinę, dowiedz się jak tworzyć praliny.

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji