Produkcja nowoczesnych lodów z użyciem naturalnych składników, zagrożenia mikrobiologiczne w produkcji lodów oraz zagadnienia znakowania lodów - to zakres tematyczny najbliższego seminarium dla producentów lodów, które odbędzie się 30 stycznia 2014 r.
Podobne artykuły
Po prostu… #GELATO!VIII Targi Lodowe, 9 kwietnia 2016 r.Mistrzostwa Polski Lodziarzy na ExpoSweet 2015Program seminarium:
10.00 - 10.15 Przywitanie uczestników i prezentacja firmy JARS Sp. z o.o.
10.15 - 12.15 Produkcja nowoczesnych lodów z użyciem wyłącznie naturalnych składników całkowicie zrozumiałych dla konsumenta
12.15 - 12.30 Przerwa na kawę
12.00 - 13.30 Zagrożenia mikrobiologiczne podczas produkcji lodów
13.30 - 14.00 Przerwa na obiad
14.00 - 15.30 Znakowanie lodów zgodnie z nowymi przepisami prawnymi
15.30 - 16.00 Pytania, dyskusje, wręczenie certyfikatów.
***
Miejsce: JARS Sp. z o.o. Łajski, ul. Kościelna 2a.
Koszt: 150 zł + 23% VAT za osobę przy zgłoszeniu jednej osoby z firmy (w cenie: wykłady, materiały, certyfikat potwierdzający uczestnictwo w szkoleniu oraz przerwy kawowe i obiad).
Zgłoszenia są przyjmowane mailem na adres: info@jars.pl do dnia 24 stycznia 2014 r.
Więcej informacji: 664 195 394 lub 22 783 17 34
FORMULARZ ZGŁOSZENIOWY dostępny w PDF poniżej