...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

dodano , Redakcja AU

Gelato Poland - najtrudniejszy konkurs lodziarski w Polsce

Jesteś mistrzem tworzenia rzemieślniczych lodów? Weź udział w jedynym tak kreatywnym i zarazem wymagającym konkursie w Polsce! Finał odbędzie się podczas kolejnej edycji Sweet Targów w Katowicach.

Przed nami wyjątkowe wydarzenie dla miłośników lodów rzemieślniczych w Polsce. Pierwszego dnia 12. edycji Sweettargów w Katowicach odbędą się I Mistrzostwa na lody rzemieślnicze – Gelato Poland. Ten niezwykły konkurs przyniesie ogromne emocje, rywalizację i kulinarne arcydzieła na najwyższym poziomie. Jest to wydarzenie, jakiego jeszcze nie było w naszym kraju – najtrudniejsze i najbardziej wymagające mistrzostwa lodziarskie w Polsce.

 

 

W konkursie przewidziano miejsce dla ośmiu dwuosobowych zespołów, które zmierzą się ze sobą w rywalizacji o tytuł mistrzowski Gelato Poland. Każdemu uczestnikowi zostaną udostępnione narzędzia, które pozwolą na stworzenie wyjątkowych smaków – szafa szokowa, freezer z pasteryzatorem oraz standardowe wyposażenie stanowiska lodziarskiego, takie jak stół, waga, blender czy nóż, będą do dyspozycji wszystkich uczestników.

Pierwszy etap Mistrzostw to wykreowanie kompozycji lodowej. Temat zostanie wylosowany przez drużyny w dniu zawodów, jednak same tematy zostaną zaprezentowane uczestnikom na początku stycznia. Jest to moment pełen tajemniczości i wyzwań, ponieważ drużyny będą musiały wykorzystać wszystkie swoje umiejętności, aby stworzyć kompozycję na najwyższym poziomie. Jak w programie Master Chef, uczestnicy będą mieli możliwość skorzystania ze „spiżarni” tylko raz. W razie potrzeby, będą mogli ponownie skorzystać z spiżarni, ale będą musieli uwzględnić skrócony czas na wykonanie swojej kompozycji.

Po zakończeniu pierwszego etapu, kompozycje uczestników zostaną poddane ocenie przez Jury. Dwa zespoły z najwyższymi wynikami przejdą do finału, gdzie rywalizować będą na dwóch stanowiskach równocześnie. Uczestnicy będą mieli możliwość korzystania ze spiżarni przez cały czas trwania finału.

W wielkim finale uczestnicy otrzymają „black box”, w którym znajdą trzy tajemnicze składniki, które muszą zostać wykorzystane w ich finałowej kompozycji. Temat kompozycji oraz technika wykonania będą dowolne, dając drużynom swobodę twórczą i możliwość zaprezentowania swojego niepowtarzalnego stylu.

I Mistrzostwa na lody rzemieślnicze – Gelato Poland przewidują również atrakcyjne nagrody dla dwóch najlepszych zespołów. Uczestnicy będą rywalizować nie tylko o tytuł mistrza, ale także o uznanie i prestiż w świecie lodziarskim.

To wyjątkowe wydarzenie jest nie tylko okazją do pokazania swojego talentu, ale także doskonałą platformą do wymiany doświadczeń między mistrzami lodziarstwa i pasjonatami z całego kraju. Zapraszamy wszystkich miłośników lodów rzemieślniczych do Katowic, aby wspólnie cieszyć się tą wyjątkową imprezą i odkrywać nowe smaki lodowej sztuki.

Gelato poland 2024

16.04.2024 Międzynarodowe Centrum Kongresowe 

Katowicwe

>>> sweettargi.fairexpo.pl/gelato-poland

Bieżące wydanie czasopisma

Czym wyróżnia się marcepan królewiecki? Czy rzemieślnicza piekarnia to najpewniejszy biznes? Dla kogo mleko A2? Jak powstają zefirki?

  • Wykup prenumeratę
  • Wspieraj twórczość

  • Zobacz więcej
    Bieżący numer

    Polecamy przeczytać

    Aktualny numer Mistrza Branży, zobacz online lub pobierz PDF >>

    Mistrz Branży

    Maszyny i urządzenia do produkcji