...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Relacje

  • Kołoczyki z ciasta półfrancuskiego - fotorelacja 0

    17 stycznia Mała Akademia, po raz pierwszy z belgijską firmą Dossche Mills, zorganizowała warsztaty dla śląskich uczniów z ciekawej, choć wymagającej sztuki prowadzenia ciasta półfrancuskiego i produkcji m.in. croissantów. 23 stycznia uczniowie przygotowali konkursowe wyroby słodkie, słone, pikantne oraz półgastronomiczne.

    więcej
  • Szkolenie z technologii chłodniczej w piekarni i cukierni

    Szkolenie z technologii chłodniczej w piekarni i cukierni 0

    Od ponad roku firma Winkler Wachtel organizuje cykliczne seminaria dla piekarzy i cukierników z zagadnień technologii chłodniczej, które niezmiennie cieszą się dużym ich zainteresowaniem. Kolejne z rzędu seminarium odbyło się na początku grudnia 2011 r.

    więcej
  • II Święto Czekolady

    II Święto Czekolady 0

    Akademia Czekolady w Łodzi, na co dzień miejsce szkoleń cukierników, 15 listopada 2011 roku przemieniła się w forum wymiany doświadczeń związanych z czekoladą. Odbyło się tu II Święto Czekolady organizowane z okazji setnych urodzin Finest Belgian Chocolate Callebaut.

    więcej
  • MIWE athlet w piekarni

    MIWE athlet w piekarni 0

    Jak ograniczyć koszty energii, koszty utrzymania pracowników, a przede wszystkim sprostać potrzebie ciągłej modernizacji piekarni? GETH ma zautomatyzowany pomysł na problemy współczesnego piekarza, o czym przekonaliśmy się 22 listopada 2011 r.

    więcej
  • V Ogólnopolski Konkurs Pieczywa

    V Ogólnopolski Konkurs Pieczywa 0

    Żadna piekarnia V edycji Konkursu Pieczywa nie uzyskała maksymalnej liczby punktów. Patrząc jednak na minimalne różnice punktowe między liderami, trzeba przyznać, że jakość była wysoka.

    więcej
  • Natura Food 2011

    Natura Food 2011 0

    200 wystawców z Polski i zagranicy, szeroka oferta produktów ekologicznych, naturalnych i tradycyjnych, wszyscy znaczący przedstawiciele rynku, bardzo bogaty i ciekawy program seminariów, szkoleń, warsztatów, konkursów i pokazów, 7 tys. zwiedzających wśród których nie brakowało właścicieli sklepów z żywnością wysokiej jakości.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe