
Czekoladowy zawrót głowy 0
Niedawno zakończył się chorwacki Festiwal Czekolady. Jak się bawili w Zagrzebiu? Zapraszamy do obejrzenia galerii unikatowych zdjęć z imprezy, przesłanych przez organizatora, specjalnie dla Mistrza Branży.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

Niedawno zakończył się chorwacki Festiwal Czekolady. Jak się bawili w Zagrzebiu? Zapraszamy do obejrzenia galerii unikatowych zdjęć z imprezy, przesłanych przez organizatora, specjalnie dla Mistrza Branży.
więcej
90 par oczu, 900 słodkich kul i butelki z wodą, które można otworzyć dopiero po zakończeniu… Ilość kalorii z pewnością dużą, ale kto by się tym przejmował. Liczy się czas, w którym zwycięzcy uda się zjeść jak najszybciej 10 pączków. I tak jest w Poznaniu, tuż przed tłustym czwartkiem już od 7 lat.
więcej
Polmarkus przyzwyczaił już swoich klientów do spotkań organizowanych na początku roku, podczas których prezentowana jest szeroka oferta partnerów biznesowych. Prezentacje obejmowały nie tylko nowe smaki i dodatki w sezonie 2012, ale też rozwiązania redukujące koszty produkcji.
więcej
W dniu 25 stycznia 2012 r. w pokazowej piekarni Hert w Warszawie odbyła się prezentacja
„Czas na pączki. Z nami zdążysz na czas. My wiemy jak…”.

Ogromny sukces poznańskiej cukierniczki! Marlena Szymaś znalazła się w ścisłej, światowej czołówce zajmując piąte miejsce w czasie Pierwszych Cukierniczych Mistrzostwach Świata Kobiet. W zawodach rozgrywanych w Rimini we Włoszech w dniach 21-22 stycznia 2012 startowało 10 ekip.
więcej
Piekarnia w Nepalu - inicjatywa trzech polskich turystów - już niebawem ruszy z produkcją!
więcej![Dwa dni z Pfahnl [aktualizacja]](/public/artykuly-sponsorowane/no-photo-136x94.jpg)
10 stycznia grupa śląskich piekarzy i cukierników, pod wodzą Andrzeja Baziora z firmy Pfahnl oraz Andrzeja Turczyńskiego z Modeny, trafiła do czeskiego Litomyśla. Cel wycieczki: prezentacja produktów oraz degustacja wypieków w nowo otwartym Centrum Szkoleniowym Pfahnl.
więcej