...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Warto przeczytać

  • Mikrobiologia pod stałą kontrolą

    Mikrobiologia pod stałą kontrolą 0

    Obróbka termiczna oraz niska aktywność wody skutecznie ograniczają rozwój niekorzystnej mikroflory w produktach piekarskich czy cukierniczych. Wystarczy jednak niska higiena produkcji (np. brudne powierzchnie produkcyjne i narzędzia), niska jakość surowców, niewłaściwe przechowywanie, by produkty te stały się źródłem problemów.

    więcej
  • Raport o franczyzie w gastronomii 2012

    Raport o franczyzie w gastronomii 2012 0

    Gastronomia wciąż pozostaje jedną z najbardziej interesujących dla franczyzobiorców branż. Pomimo że dotknął ją kryzys, że nie brakuje sieci, które w ostatnim czasie miały na swoim koncie nie tylko nowe otwarcia, ale też liczne zamknięcia, to liczba lokali działających na licencji nieustannie rośnie.

    więcej
  • Menu bez glutenu

    Menu bez glutenu 0

    Rośnie zapotrzebowanie na restauracje, kawiarnie oraz piekarnie przyjazne osobom na diecie bezglutenowej. W tym celu Polskie Stowarzyszenie Osób z Celiakią i na Diecie Bezglutenowej prowadzi ogólnopolski program informacyjno-edukacyjny MENU BEZ GLUTENU.

    więcej
  • Ciągle w pracy - rozmowa z Januszem Dudekiem

    Ciągle w pracy - rozmowa z Januszem Dudekiem 0

    Po 20 latach prowadzenia własnej Piekarni Rogalik w Trzciance (woj. wielkopolskie) Janusz Dudek ani myśli spocząć na laurach. Według niego warunek powodzenia w dzisiejszym „biznesowym gąszczu” jest jeden – właściciele muszą pracować razem z załogą. Drugi warunek to ciągły postęp, innowacja oraz baczna obserwacja rynku.

    więcej
  • Nie tylko radio

    Nie tylko radio 0

    Nie odstraszaj klientów źle dobraną muzyką – zainwestuj w profesjonalistów, którzy opierając się na swojej wiedzy i doświadczeniu unikną muzycznego faux pa.

    więcej
  • Raport KPMG: "The chocolate of tomorrow"

    Raport KPMG: "The chocolate of tomorrow" 0

    Według raportu KPMG „The chocolate of tomorrow” globalny rynek czekolady charakteryzuje się stabilnością i w ciągu najbliższych pięciu lat będzie wzrastać w tempie 2% rocznie. Producenci działający w tym sektorze muszą się jednak przygotować na rosnące zróżnicowanie gustów konsumenckich oraz zmienność rynków kakao.

    więcej
  • Smak, który wymaga czasu

    Smak, który wymaga czasu 0

    Zwiększanie wydajności produkcji i skracanie procesów fermentacji nie zawsze przekładają się na lepszą jakość i większą świeżość pieczywa. Jednym ze sposobów optymalizacji produkcji i poprawy świeżości i jakości pieczywa przy jednoczesnym zachowaniu dużej wydajności produkcji jest metoda długiej fermentacji ciast.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe