...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Miksery planetarne serii AR

    Miksery planetarne serii AR

    BEAR VARIMIXER AR30 / AR40 / AR60 / AR80 / AR100 / AR200

    ● Seria zaprojektowana dla zakładów przemysłowych - piekarni i cukierni.

    ● Bardzo wysoka wydajność w przeliczeniu na przygotowanie różnych produktów.

    ● Opatentowany i niezawodny (od 1954 roku) system talerzowego napędu o płynnej regulacji prędkości.

    ● Cicha praca i wysoka trwałość urządzeń mierzona w latach pracy w Państwa zakładzie.

    ● Mocna, stabilna konstrukcja maszyny (stal nierdzewna) nie wymagająca kotwienia do podłogi.

    ● Odporność na dość częste skoki napięcia w krajowej sieci energetycznej.

    ● Mocne, wykonane ze stali nierdzewnej narzędzia.

    ● Największy wśród ubijaczek wybór opcji dodatkowych.

    ● Proste, czytelne sterowanie Vari-logic VL-1 lub VL-1S, VL-4 (model AR200).

    ● Zastosowanie: ubijanie kremów, śmietany, mas płynnych, ugniatanie ciasta.

     

    DANE TECHNICZNE AR30:

    ● wymiary(LxBxH): 910x520x1210 mm | waga 170 kg

    ● pojemność dzieży 30 L | obroty: 57-311 obr./min.

    ● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 1,0 kW.

     

     

    DANE TECHNICZNE AR40:

    ● wymiary(LxBxH): 910x520x1210 mm | waga 180 kg

    ● pojemność dzieży 40 L | obroty: 57-294 obr./min.

    ● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 1,1 kW.

     

    DANE TECHNICZNE AR60:

    ● wymiary(LxBxH): 1028x648x1413 mm | waga 275 kg

    ● pojemność dzieży 60 L | obroty: 53-288 obr./min.

    ● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 1,85 kW.

     

    DANE TECHNICZNE AR80:

    ● wymiary(LxBxH): 1150x691x1470 mm | waga 340 kg

    ● pojemność dzieży 80 L | obroty: 47-257 obr./min.

    ● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 2,9 kW.

     

     

    DANE TECHNICZNE AR100:

    ● wymiary(LxBxH): 1171x654x1593 mm | waga 395 kg

    ● pojemność dzieży 100 L | obroty: 47-257 obr./min.

    ● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 2,9 kW.

     

    DANE TECHNICZNE AR200:

    ● wymiary(LxBxH): 1301x754x2057 mm | waga 525 kg

    ● pojemność dzieży 200 L | obroty: 47-257 obr./min.

    ● zasilanie: ~400 V 50/60 Hz | moc: 5,5 kW.

     

    WYPOSAŻENIE STANDARDOWE UBIJACZEK SERII AR:

    ● dzieża: 30/40/60/80/100/200 L (w zależności od modelu) | rózga | hak | mieszadło.

     

    Menedżer Produktu
    Piotr Kulik
    tel. +48 507 088 502
    e-mail: piotr.kulik@hert.pl

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Hert
    sprzedawca
    HERT
  • Profesjonalne temperówko - oblewarki do pracy z czekoladą

    Profesjonalne temperówko - oblewarki do pracy z czekoladą

    HERT DIVA8 / DIVA12 / DIVA25 / DIVA25-2L

    ● Zastosowanie: produkcja pralinek, form i figur czekoladowych, zdobienie produktów cukierniczych.

    ● Gwarancja najwyższej jakości parametrów zatemperowanej czekolady z właściwym połyskiem oraz charakterystycznym, muszlowym przełamem.

    ● Zbiornik na czekoladę wyposażony w obrotowe ramię, pozwalające uzyskać czekoladę o idealnej konsystencji i płynności.

    ● Schładzanie płaszcza zbiornika czekolady za pomocą agregatu chłodniczego zintegrowanego z urządzeniem.

    ● Automatyczny proces topnienia i temperowania czekolady.

    ● Bogate wyposażenie opcjonalne.

     

     

    DANE TECHNICZNE DIVA8:

    ● wymiary(LxBxH): 410x630x1510 mm

    ● pojemność zbiornika: 8 kg | wydajność: 50 kg/h

    ● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)

    ● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW

    ● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

     

     

    DANE TECHNICZNE DIVA12:

    ● wymiary(LxBxH): 440x690x1570 mm | waga netto: 147 kg

    ● pojemność zbiornika: 12 kg | wydajność: 60 kg/h

    ● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)

    ● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 1,9 kW

    ● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

     

     

    DANE TECHNICZNE DIVA25:

    ● wymiary(LxBxH): 510x760x1560 mm | waga netto: 175 kg

    ● pojemność zbiornika: 25 kg | wydajność: 90 kg/h

    ● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)

    ● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 3,2 kW

    ● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

     

     

    DANE TECHNICZNE DIVA25-2L:

    ● wymiary(LxBxH): 570x740x1560 mm | waga netto: 175 kg

    ● pojemność zbiornika: 25 kg | wydajność: 90 kg/h

    ● wyjmowany świder: (+) | regulowana prędkość świdra (+)

    ● zasilanie: ~230/400 V 50 Hz | moc zainstalowana: 3,5 kW

    ● wyposażenie: stół wibrujący, pedał nożny.

     

    Menedżer Produktu
    Piotr Kulik
    tel. +48 507 088 502
    e-mail: piotr.kulik@hert.pl

     

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Hert
    sprzedawca
    HERT

    Cena do negocjacji

  • FermFresh Dinkel

    FermFresh Dinkel

    Świeży produkt fermentacyjny z całymi ziarnami orkiszu, zakwasem orkiszowym wzbogacony miodem. Bilans orkiszu wynosi ponad 50%, co czyni produkt FermFresh® Dinkel bardzo wartościowym. Jego wszechstronne zastosowanie (chleb, pieczywo drobne, przekąski) oraz łatwość użytkowania sprawia, że jest on chętnie stosowany w piekarniach.

    Zachęcamy do skorzystania z kreatywnych koncepcji na pieczywo z orkiszem, które wyróżniają się indywidualnym smakiem:
    - Chleb Miodowy Orkisz
    - Chleb Obfitość Zbóż

    Zalety:

    • clean label - czysta etykieta, przyjazna deklaracja
    • charakterystyczny aromat pieczywa- dzięki odpowiednio dobranej kombinacji świeżych składników: ziaren orkiszu, zakwasu orkiszowego i miodu
    • z pełnymi ziarnami orkiszu– długo utrzymująca się świeżość pieczywa
    • struktura pasty – proste zastosowanie przy maksymalnej świeżości, począwszy od chleba orkiszowego, poprzez pieczywo drobne, aż po przekąski
    Więcej
  • Glazura Mirror Ascanio

    Glazura Mirror Ascanio

    Glazura mirror Ascanio (czasem określana również jako glazura na zimno) po nałożeniu na produkt tworzy na wierzchu przezroczystą warstwę, zabezpieczając produkt przed wyschnięciem. Nie trzeba podgrzewać ani dodawać żadnych składników - wystarczy nałożyć i gotowe. Uwaga: produkt nie zastyga, pozostaje podatny na nacisk.

    - Gotowa do użycia - wystarczy nałożyć na produkt, nie trzeba podgrzewać. Można zamoczyć świeży owoc, np. truskawkę - pokryje się glazurą.

    - Nabłyszcza i zabezpiecza wierzch produktu

    - Idealna na opłatki, tarty i torty

    - Dobrze się rozprowadza

    - Nie ciągnie się przy krojeniu

    - Można mieszać z barwnikami, aromatami i owocami. Świetny w połączeniu z nadzieniami z kawałkami owoców Lauretta.

     

    Smak neutralny. Opakowania: wiadra plastikowe 6kg oraz gotowy do użycia rękaw cukierniczy Rengo 1 kg.

    Więcej
    oferta
    sprzedaż
    producent
    Kandy
    sprzedawca
    Kandy
  • Mieszanka do wypieku ciasta piernikowego

    Mieszanka do wypieku ciasta piernikowego

    Piernik to ciasto z bogatą tradycją, której sekret opierał się na długim dojrzewaniu ciasta.

    Gotowa mieszanka piernikowa to przede wszystkim szybki i wygodny sposób na przygotowanie ciasta pełnego tradycyjnego smaku i głębokiego aromatu.

    Receptura bazuje wyłącznie na mące żytniej, co akcentuje staropolski charakter ciasta.

    Specjalnie dobrana kompozycja przypraw i aromat śliwkowy nadają ciastu wyrafinowanego smaku.

     

    Więcej
  • Babka o smaku truskawkowym

    Babka o smaku truskawkowym

    Produkt o szerokim zastosowaniu, do wyrobu różnorodnych ciast biszkoptowo – tłuszczowych.

    Uniwersalny produkt, z którego można przygotować klasyczne babki o różnym kształcie oraz blaty do ciast deserowych.

    Odpowiednio dobrane składniki nadają produktowi gotowemu dużą wilgotność oraz delikatny i puszysty miękisz, który pozostaje świeży przez długi czas.

    Produkt posiada przyjemny truskawkowy smak i aromat, a także oryginalny kolor miękiszu, wyróżniający się wobec innych tego typu wyrobów. 

     

    Wartość odżywcza

    wartość odżywcza  wartość odżywcza w 100 g mieszanki
    wartość energetyczna [kJ/kcal]: 1574/371
    tłuszcz [g]: 1,4
    - w tym kwasy nasycone [g]: 1,1
    węglowodany[g]:  85,4
    - w tym cukry [g]: 36,2
    błonnik[g]: 1,1
    białko[g]: 3,6
    sól [g]: 1,3

     

     


     

     

     

          
    Więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe