...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Opcje filtrowania

















 
rozwiń opcje

Kategorie produktów i usług

Katalog Produktów i Usług

  • Mr. Korn - mieszanka gotowanych ziaren do wypieku pieczywa ziarnistego

    Mr. Korn - mieszanka gotowanych ziaren do wypieku pieczywa ziarnistego

    Mr.Korn to propozycja dla tych, którzy cenią naturalny smak pieczywa połączony z dobroczynnymi ziarnami. Degustując pieczywo z dodatkiem Mr.Korna poczujesz bogactwo jęczmienia, owsa, grysu kukurydzianego oraz ziaren słonecznika. Sprawdza się bardzo dobrze zarówno podczas wypieku drobnego pieczywa pszennego, ciabatty, bagietek, jak i chleba we wszystkich znanych wariantach. Otrzymane produkty są aromatyczne, pełne smaku i bardzo długo zachowują świeżość. Nieocenioną zaletą tej ziarnistej mieszanki jest jej gotowość do użycia, bez konieczności wcześniejszego długiego namaczania. Co ważne, gotowanie nie narusza struktury ziaren, przez co są one w pełni widoczne w miękiszu i zachowują odpowiednią miękkość. Z dodatkiem Mr.Korna możesz przygotować swój unikatowy chleb. Wystarczy dodać ziarna do mąki lub połączyć je z jedną z naszych gotowych mieszanek piekarskich. Możesz modyfikować proporcje mąk, wzbogacić kompozycję o dodatkowe smaki, poeksperymentować z kształtem lub naważką. Jeśli wolisz sprawdzone rozwiązania, skorzystaj z naszych receptur.

    Zalety:
    - Mieszanka gotowa do użycia bez konieczności namaczania ziaren.
    - Szybszy proces produkcji pieczywa ziarnistego – oszczędność 2 godzin, które standardowo są potrzebne do namoczenia ziaren przed mieszaniem składników.
    - Całe ziarna widoczne w miękiszu - nie rozpadają się w procesie mieszania!
    - Dodanie mieszanki Mr.Korn wpływa na wydłużenie świeżości pieczywa.
    - Naturalny, autentyczny smak ziaren.
    - Elastyczne dozowanie
    - Możliwość łączenia bezpośrednio z mąką lub poprzez dodanie do masy gotowego ciasta.
    - Wygodne próżniowe opakowanie 5 kg.
    - Długi termin przydatności – 6 miesięcy dla zamkniętych opakowań, 14 dni po otwarciu (w warunkach chłodniczych)

    Zalecenia technologiczne:
    - Nie namaczać ziaren.
    - Dozować elastycznie: metodą bezpośrednią (w stosunku do masy mąki) lub pośrednią (w stosunku do masy gotowego ciasta).

    OPAKOWANIA:
    15 kg - karton

    Więcej
  • Katalog reklam - Mistrz Branży lipiec-sierpień 2015

    Katalog reklam - Mistrz Branży lipiec-sierpień 2015

    BakerLink - Nasze niezawodne urządzenia zapewnią wysoką jakość i powtarzalność
    Biblioteka Mistrza Branży
    Erg System - Odpoczywaj. Nasze skrzynki będą pracować za Ciebie.
    FRITSCH Polska - Pasja - najważniejszy element naszych urządzeń. IBA  2015.
    Geth - Przemysłowy system załadowczy MIWE athlet XXL ma teraz młodszego brata
    Guz Technika Piekarnicza - Ubijaczki planetarne, krajalnice, dzielarko-zaokrąglarki, linie produkcyjne
    Guz Technika Piekarnicza - Agregat garowniczy, dozowniki, schładzacze wody
    Hurtownie Partnerskie - Dane teleadresowe hurtowni na terenie całej Polski
    Hert - Longoni - absolutny lider witryn ekspozycyjnych pionowych
    Kruszwica - Sprawdź jak olej Maestro nadaje charakter wypiekom
    Lebo - Akcesoria piekarnicze i cukiernicze.
    Lesaffre Polska - LESAFFRE PRESTIGE GROUP - akcja promocyjna do 30 października  **ADAM- TU CHYBA 3 strony sa z tego co widze.
    Magorex - Tace wystawowe
    MarketingFanpage - Zaprojektujemy dla Ciebie nowoczesną, przejrzystą i skuteczną stronę www
    Opracowanie etykiet zgodnie z aktualnymi wymaganiami
    Pfahnl Polska - Gwarancja wypieków o najwyższej jakości, doskonałym smaku i bardzo szerokiej gamie asortymentowej
    Targi Bakepol - 10-13 października, Lublin
    Targi IBA - Branżowe spotkanie ekspertów z branży piekarskiej, cukierniczej i snacków, Monachium, 12-17 września
    UNIFERM Polska - Paluchy Adriatyckie - pieczywo pszenne z czosnkiem oraz przyprawami
    Wiesheu Polska - Piece do każdego rodzaju ciasta. Odwiedź nas na targach IBA w Monachium.
    Zeelandia - MR. KORN - mieszanka gotowanych ziaren do wypieku pieczywa ziarnistego

    Katalog Maszyny, urządzenia, wyposażenie - przegląd oferty rynkowej

     

    zobacz na platformie ISSUU (okienko poniżej) lub ściągnij AKTUALNY PDF

    Więcej
    oferta
    inne
    producent
    Mistrz Branży, wydawnictwo Grupa 69
    sprzedawca
    Mistrz Branży
  • Drożdżownik BIO-FM-D z napowietrzaniem

    Drożdżownik BIO-FM-D z napowietrzaniem

    Technologia i urządzenie zostały zarejestrowane w Urzędzie Patentowym RP (P.395972).

    Zbiornik dwupłaszczowy wyposażony w układ chłodzenia.

    Układ chłodzenia daje gwarancję uzyskania mleczka drożdżowego najwyższej jakości z możliwością przechowywania nawet do 48 godzin. Urządzenie dostarcza odpowiednią ilość tlenu i umożliwia całkowitą rehydratację komórek drożdży. Dzięki temu następuje szybkie namnażanie drożdży, które daje nawet 30% oszczędności.

    Droż­dżow­niki ofe­ru­jemy w pojem­no­ściach 225, 300, 400, 650, 1400, 1600 litrów w dwóch warian­tach z sys­te­mem wagowo-dozującym lub bez. Sys­tem wagowo-dozujący reali­zo­wany jest w opar­ciu o ste­row­nik PLC SIEMENS lub ste­row­nik mikro­pro­ce­so­rowy. Urzą­dze­nie bez wag ste­ro­wane jest auto­ma­tyką naszej produkcji.

    Więcej
  • Pszennik BIO-FM-P

    Pszennik BIO-FM-P

    Urządzenie ułatwiające prowadzenie luźnej podmłody. Taka technologia znacznie podnosi jakość wypieków. Przygotowanie podmłody odbywa się dwuetapowo, ze wstępnym ukwaszeniem środowiska.

    Układ chłodzenia umożliwia przechowywanie dojrzałej podmłody nawet przez 72 godziny.

    Ofe­ru­jemy zbior­niki 200, 400, 600, 800, 1200, 1400, 1600, 2000 litrów. (Więk­sze pojem­no­ści na zamó­wie­nie) Pojem­ność urzą­dze­nia BIO-FM-P 600 pozwala na wypro­du­ko­wa­nie jed­no­ra­zowo 400kg  (1200 kg/doba) płyn­nej pod­młody, BIO-FM-P 1400, pozwala na wypro­du­ko­wa­nie 800kg (2400 kg/doba) płyn­nej podmłody.

    Więcej
  • Szkolenia cukiernicze, piekarnicze

    Szkolenia cukiernicze, piekarnicze

    Nazwa firmy: Akademia Zeelandia (Zeelandia Sp. z o.o.)

    Dane kontaktowe: akademia@zeelandia.pl, tel. (61) 664 76 00

    Miejsce szkolenia: ul. Sowia 6c, 62-080 Tarnowo podgórne (siedziba firmy Zeelandia)

    Możliwość organizacji szkolenia w dowolnym miejscu przy organizacji większej grupy.

    Rok rozpoczęcia szkoleń: 2005

    Zakres szkoleń: cukiernicze, piekarskie

    Tematyka: Inspiracje ciastkarskie, czekoladowe inspiracje, letnie inspiracje – stylizacje wyrobów ciastkarskich, Sugarcrafting – techniki pracy z masa cukrową, jesienne inspiracje – stylizacje wyrobów ciastkarskich, świąteczne inspiracje cukiernicze, , wizerunek wyrobów ciastkarskich w segmencie HoReCa

    Grupa docelowa: cukiernicy i piekarze, pracownicy branży HoReCa, uczniowie (szkolenia dedykowane)

    Wielkość grup szkoleniowych: max. 12 osób

    Kadra szkoleniowców:
    Michał Doroszkiewicz - Mistrz Polski Uczniów w zawodzie Ciastkarz-Cukiernik, Mistrza Polski Młodych Cukierników
    Paweł Mieszała - wielokrotny zdobywca Pucharu Świata Cukierników w Lyonie, Mistrza Świata Cukierników w Kategorii Witryn i Designu
    Marcin Surdyk – laureat Mistrzostw Polski w Deserach, uczestnik wielu szkoleń m.in. we Francji, Włoszech, Finlandii czy Niemczech.

    Cena szkolenia:
    300 PLN – szkolenie bez noclegu,
    400 PLN – szkolenie z 1 noclegiem,
    500 PLN – szkolenie z 2 noclegami.

    Informacje dodatkowe:
    Szkolenia odbywają się w pracowniach wyposażonych w najwyższej klasy sprzęt i surowce. Każdy z uczestników otrzymuje pakiet materiałów szkoleniowych, w cenie szkolenia jest także lunch dla uczestników zarówno 1 jak i 2 dnia, oraz kolacja w restauracji specjalnie dobranej do tematu szkolenia.

    Dodatkowo, w ramach szkoleń uczestnicy mają okazję wziąć udział w wykładach dodatkowych dotyczących m.in. najnowszych trendów, dobrych zasad prowadzenia biznesu czy zarządzania zmianą  w firmie.

    Aktualny kalendarz szkoleń wraz z ich pełnym opisem dostępny jest na stronie www.zeelandia.pl w zakładce Akademia Zeelandia.

    Więcej
  • Skrzynka E-75

    Skrzynka E-75

    Skrzynka E-75 to produkt, który sprawdza się zarówno w niskich, jak i wysokich temperaturach.

    Wykonany z surowców najwyższej jakości, stosowany jest w ladach chłodniczych, a w ostatnim czasie, z powodzeniem, w branży piekarniczej – w procesie garowania.

    Więcej

Produkty promowane

Prezentacja produktów

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe