25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27
kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu
MistrzBranzy.pl
Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail:
dane@mistrzbranzy.pl
Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce
prywatności.
Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji
międzynarodowej.
Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub
ograniczenia przetwarzania.
Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na
przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu
na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane
decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Firma ULDO wprowadziła nową mieszankę piekarniczą, wchodzącą w skład grupy Pieczywo dla zdrowia. Chleb, który ze względu na swój unikatowy skład i właściwości otrzymał certyfikat jakości Fundacji Rozwoju Kardiochirurgii im. Prof. Zbigniewa Religi, tym samym stając się częścią programu profilaktyki prozdrowotnej Siła Serca.
Kebab, sushi, pizza? A może tradycyjne śląskie potrawy lub menu stworzone z wykorzystaniem ekologicznych produktów? Jeżeli zastanawiasz się nad profilem własnego lokalu lub chcesz poznać nowości – odwiedź targi FOOD-to-GO w Chorzowie.
Czy rozwój e-learningu stanowi odpowiedź na wyzwania uczenia się przez całe życie? Na to pytanie starano się odpowiedzieć podczas seminarium, które odbyło się 27 marca br. w siedzibie Krajowego Ośrodka Wspierania Edukacji Zawodowej i Ustawicznej (KOWEZiU).
Wielkanoc bez tradycyjnie przygotowanych mazurków czy bab drożdżowych to nie Wielkanoc. Z drugiej strony tradycja to nie dogmat, który nie podlega zmianom, więc czasem warto ją udoskonalić, dorzucając coś ze współczesności. Przyjrzyjmy się tradycyjnej produkcji wielkanocnych wypieków z uwzględnieniem technologicznych akcentów.
Jesteś przedsiębiorcą zatrudniającym nie więcej niż dziewięciu ubezpieczonych? Nie podlegasz wpisowi do rejestru REGON? Od 1 kwietnia odprowadzisz do ZUS więcej pieniędzy.