![Pierwsze Mistrzostwa Praliny](/public/artykuly-sponsorowane/910/6064/910_6064_22293_136x94.jpg)
Pierwsze Mistrzostwa Praliny 0
Mistrzowie praliny zmierzyli się na w zamku Lacroix- Laval w małej francuskiej miejscowości Marcy l’Etoile (region Owernia-Rodan-Alpy).
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Mistrzowie praliny zmierzyli się na w zamku Lacroix- Laval w małej francuskiej miejscowości Marcy l’Etoile (region Owernia-Rodan-Alpy).
więcejTak określane są nagrody w konkursie Gourmand World Cookbook Awards, w którym po raz kolejny nominowano książkę Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek. Tym razem doceniono „Tradycje kulinarne Norwegii”.
więcejZapraszamy do skorzystania z rabatu promocyjnego na zakup urządzeń! Promocja trwa tylko do 24 grudnia.
więcejTylko w ten weekend prenumerata, pakiety wydań 2022 oraz nasze wydania specjalne w znacznie niższych cenach! Zapraszamy na zakupy pełne wiedzy i inspiracji!
więcejPierwsza na rynku mieszanka do wypieku wegańskich ciast drożdżowych i pączków jest już dostępna. To KrapfenKonzentrat Vegan od Puratos.
więcejCzy można stworzyć śmietankę do ubijania bez tłuszczu, który do tej pory był gwarantem jej konsystencji i właściwości? Kopenhascy uczeni pracują nad alternatywą, która może okazać się ciekawym produktem - również dla cukiernictwa.
więcejFree From Food Awards to jedyny w Wielkiej Brytanii ranking żywności i napojów świątecznych odpowiednich dla wegan i alergików. Pierwsze rozdanie nagród odbyło się w 2021 roku. Celem inicjatywy jest wskazanie i nagrodzenie alternatyw, którzy czynią święta Bożego Narodzenia równie przyjemnymi dla konsumentów “free from”.
więcej