...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Bukiecik... na słodko – nie lada wyznanie i nie lada wyzwanie

    Bukiecik... na słodko – nie lada wyznanie i nie lada wyzwanie 0

    Dekoracje kwiatowe są uniwersalnym oraz eleganckim dodatkiem przystrajającym salę balową, suknię panny młodej, a nawet... tort! I to niekoniecznie tort weselny. Coraz częściej motywy kwiatowe są widoczne na tortach upieczonych na różne okazje. Pytanie tylko, jakie kwiaty wybrać?

    więcej
  • Agnieszka Strzelecka – mistrzynią tortów okolicznościowych

    Agnieszka Strzelecka – mistrzynią tortów okolicznościowych 0

    Agnieszka Strzelecka – właścicielka „Krainy Ciast i Tortów” z Hrubieszowa – po raz pierwszy wystartowała w konkursie Wystawa tortów okolicznościowych i od razu zgarnęła najwyższe noty. Jej tort inspirowany ludowym strojem rodem z Lubelszczyzny zdobył 1. miejsce, odstawiając nawet prace wzorowane na kreacjach projektantów.

    więcej
  • Athenaeum – wyjątkowe miejsce szkoleniowe w firmie Comprital S.p.A

    Athenaeum – wyjątkowe miejsce szkoleniowe w firmie Comprital S.p.A 0

    Firma Comprital, jeden z czołowych włoskich producentów półproduktów do lodów, od lat prowadzi w swojej siedzibie w Settala kursy doszkalające lodziarzy. Obecnie Comprital całkowicie zmienia Athenaeum, centrum profesjonalnego kształcenia, zarówno architektonicznie, jak i merytorycznie.

    więcej
  • Arlekino zmienia się dla Klientów

    Arlekino zmienia się dla Klientów 0

    18 lutego br., w pierwszym dniu targów Expo Sweet, na stoisku nr 24 miała miejsce mała uroczystość. Firma Arlekino, która w tym roku obchodzi 20-lecie działalności, oficjalnie zmieniła logo. Co niesie ze sobą ta zmiana?

    więcej
  • Receptury Wielkanocne – zapraszamy do udziału w Plebiscycie

    Receptury Wielkanocne – zapraszamy do udziału w Plebiscycie 2

    Już niebawem ruszy internetowy plebiscyt świąteczny "Receptury Wielkanocne”. Walka o laur i sympatię Czytelników będzie się toczyć w dwóch kategoriach: Receptura Mistrza, Receptura Ucznia. Zapraszamy uczniów oraz mistrzów do zgłaszania receptur. Na receptury czekamy do 12.03.2014

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe