...

Szanowny Użytkowniku

25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl

  1. Administratorem Danych jest „Grupa 69” s.c. z siedzibą w Katowicach, ul. Klimczoka 9, 40-857 Katowice
  2. W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Administratorem pod adresem e-mail: dane@mistrzbranzy.pl
  3. Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
  4. Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
  5. Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
  6. Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
  7. Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
  8. Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
  9. Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
  10. Administrator informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.

Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.

czym jest Mistrz Branży

Mistrz Branży Portal dla piekarzy, cukierników i lodziarzy

Kontakt

Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"

ul. Klimczoka 9
40-857 Katowice
(reklama)
(sprawy redakcyjne)
(sprawy związane z portalem)

Cukiernictwo

  • Nowe nauczanie zawodu

    Nowe nauczanie zawodu 0

    31 marca i 1 kwietnia w Mrągowie odbyła się konferencja pt. „O stanie edukacji w branży piekarsko-cukierniczej”, zorganizowana w ramach Projektu Doskonalenie "Chlebem Powszednim" Nauczyciela Zawodu. Pomysłodawcy spotkali się z nauczycielami zawodu i ekspertami, żeby wypracować nowy program praktyk, które ruszą już 17 kwietnia.

    więcej
  • Credin zaprasza na seminaria

    Credin zaprasza na seminaria 0

    Firma Credin Polska w kooperacji z firmami INTERTECH, ILAPAK, HERT, PROMARK, MŁYNY SZCZEPANKI oraz WIESHEU zaprasza na seminaria - Credi Cookies Sensation.

    więcej
  • Nowy certyfikat ZUS

    Nowy certyfikat ZUS 0

    W dniu 30 marca wygasł obecny certyfikat Zakładu Ubezpieczeń Społecznych „PE-1-ZUS-EWD”, służący do elektronicznej wymiany danych z ZUS.

    więcej
  • Tradycja z dodatkiem nowoczesności

    Tradycja z dodatkiem nowoczesności 0

    Wielkanoc bez tradycyjnie przygotowanych mazurków czy bab drożdżowych to nie Wielkanoc. Z drugiej strony tradycja to nie dogmat, który nie podlega zmianom, więc czasem warto ją udoskonalić, dorzucając coś ze współczesności. Przyjrzyjmy się tradycyjnej produkcji wielkanocnych wypieków z uwzględnieniem technologicznych akcentów.

    więcej

Kategorie

Maszyny i urządzenia do produkcji

Pozostałe