![Jedzenie jak z obrazka](/public/artykuly-sponsorowane/910/5678/910_5678_20915_136x94.jpg)
Jedzenie jak z obrazka 0
Chcesz nie tylko zasmakować wypieków/potraw z przepisów, ale także nakarmić swój zmysł estetyczny? Koniecznie zerknij na prace Oli Karmowskiej. Zobacz jak można komponować kadry, dobierać kolory i uwypuklać szczegół.
więcejSzanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Poniżej znajdują się informacje dotyczące przetwarzania danych osobowych w Portalu MistrzBranzy.pl
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności.
Redakcja oraz dział marketingu "Mistrza Branży"
Chcesz nie tylko zasmakować wypieków/potraw z przepisów, ale także nakarmić swój zmysł estetyczny? Koniecznie zerknij na prace Oli Karmowskiej. Zobacz jak można komponować kadry, dobierać kolory i uwypuklać szczegół.
więcejJak pandemia wpłynęła na branżę piekarską? Czy jest jakiś sposób, aby poradzić sobie z wciąż wzrastającymi kosztami produkcji i brakiem rąk do pracy? Jaka przyszłość rysuje się przed branżą piekarską? Na te i inne pytania odpowiedzi udzielił nam Tomasz Guderski, właściciel firmy Geth.
więcej2. edycja zaskoczyła wysokim poziomem prac i frekwencją. Wygląda na to, że sztuka słodkiej dekoracji jest mocną stroną następnego pokolenia cukierniczego. Poznajcie zdolnych laureatów dekorPIERNIKart!
więcejSkuteczna sieć franczyzowa rozwija się nie tylko przez zwiększanie liczby punktów. Nie osiągnie sukcesu, jeśli nie będzie kreatywna, nie będą pojawiały się w niej ofertowe nowości. Franczyza Fit Cake w przeciągu pół roku wprowadziła na rynek trzy submarki. Teraz startuje z wyjątkowym świątecznym menu.
więcejJak co roku marzymy, aby grudzień, a w szczególności okres okołoświąteczny, był czasem, kiedy miasta i miejscowości zamienią się w śnieżne krainy. Uwiedzieni zimowymi marzeniami, wyobrażamy sobie, jak spacerujemy po rozświetlonych świątecznymi dekoracjami ulicach wśród prószącego śniegu z ciepłym napojem w ręku.
więcejPasjonat starych ksiąg kulinarnych i tradycyjnych receptur, Marcin Przbysz - szef kuchni w restuaracji Epoka, opowiada jak dawniej zastawiano wigilijny stół i jak przenieść ducha dawnych Świąt do współczesnej wersji słodkości i potraw.
więcejPolska żywność od dawna uchodzi za zdrową i naturalną... ale teraz to oficjalne. Rośnie liczba producentów, którzy mogą pochwalić się certyfikatem BIO. Na początku 2022 roku zmieniają się unijne przepisy, więc łatwiej będzie uzyskać dane o producentach.
więcej